Trunky Fiskespil

Trunky fiskespils app

Idag var jeg til gymnastik med Smilla, men vi var kommet lidt i god tid, så fik lige mulighed for at teste denne app fra Trunky.

Det er en fortolkning af det klassiske fiskespil, men her er der flere måder at spille på. Og i stedet for den fiskestangen, bruger man fingeren til at fange fisk, men husk at fange dem når de har åben mund, for eller skræmmer du dem væk.

Trunky FiskespilTrunky Fiskespil

Der er flere varianter af spillet, den første er den helt klassiske hvor det på tid gælder om at fange så mange fisk som muligt. Den næste er farvejagten hvor der man får at vide hvilken farve man skal fange som den næste.

Herefter begynder det at blive interessant, for så er der talspillet, hvor man skal fange fisken med det tal der bliver nævnt, eller bogstavjagten hvor man skal fange fisken med det rigtige bogstav i munden. Og til sidst kombinationen af tal og bogstaver.

Jeg syntes det en rigtig god app til at lære barnet om tal og bogstaver, og det fanger hurtigt som det fiskespil vi alle kender.

Trunky fiskespillet findes til både Iphone, iPad og Android. App’en er GRATIS til Android og koster 16 kr til iPad og iPhone

Ønsker du at hente Trunkys fiskespil kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte mine anmeldelse. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Trunky fiskespillet i App Store Gode Apps til Børn - Hent Trunky fiskespillet i Google Play store

Taget fra App store

Fang det mens du kan. Det klassiske fiskespil er her endelig. I Fiskespil med Trunky skal du alene eller med en anden fange fisk som har åben mund. Pas på du ikke skræmmer dem væk.

— Anmeldelse AppNyt (6 hjerter) —
“Og det er helt sikkert et spil børn og voksne hurtigt bliver bidt af. Det er nemt at komme i gang med og der er udfordringer nok for forskellige alderstrin.

Lige fra de helt små børn som nyder at fange fisk, til de lidt større der har fået styr på tal, bogstaver og farver, eller er parate til at lære det. Vil vove den påstand, at selv os voksne i starten bliver udfordret visse steder i dette sjove og lærerige spil.”

— Beskrivelse —
Prøv at spille to sammen med dine venner eller familie, så i kan se hvem der kan fange flest fisk. I kan fange forskellige farver, tal og selv bogstaver hvis det skal være lidt sværere.

Lyder det velkendt? Spillet er baseret på det klassiske fiskespil som har rødder langt tilbage i tiden. Millioner har spillet det i deres barndom og over hele verden spiller børn det stadig.

I spillet kan du spille den helt klassiske udgave, men der er også en variant med læring i. Her skal du fange de rigtige bogstaver og tal når fiskene har åbnet munden.

— Spillets indhold —
* 5 spilmuligheder: Klassiske, bogstavjagt, taljagt, farvejagt og Jumbo-spil.
* Flere spillere: Vælg om du vil spille flere på same Ipad.
* Sjov grafik og animation som holder børn engageret
* Ekstra udfordringer når bassinet drejer rundt
* Fange sølvfisk for ekstra point.
* Træn tallene og bogstaverne
* Nemt at bruge med børn

Husk at holde øje med sølvfiskene som altid kan give dig ekstra point.

Spillet kommer højt anbefalet fra børn og forældre.