Gode Apps til Børn - Sanglege

Kender du det, at dit barn kommer hjem fra børnehave, dagpleje eller vuggestue og har lært en ny sang. Barnet siger, skal vi ikke synge den sammen… ØØøhh, jo, kan du lære mig den? Men hvordan var det nu lige fagterne var helt præcis og hvordan var det nu lige med teksten.

Sanglege er en super App for de mindste, eller forældre der gerne vil lære børnesange med fagter. Der følger 10 sange med fra starten, blandt andet Lille Peter Edderkop, Mester Jakob og Hvis du ser en Krokodille. Der også mulighed for at tilkøbe flere sange.

Sanglege er en super simpel App, der gør som den lover, og jeg kender flere der taler godt om den og bruger den flittigt til deres børn.

Med Sanglege kan man hjælpe børns motoriske, sproglige og musikalske egenskaber på vej. Den simple opbygning giver forældre en mulighed for, at videreføre nogle af de pædagogiske redskaber, som vuggestuer, børnehaver og skoler benytter sig af til undervisning og udvikling af små børn

Gode Apps til Børn - Sanglege Ikon til Krokodille

Denne app behøver heller ikke kun være individuel underholdning, da man kan være flere til at se på. Og ved at f.eks. forældre og børn i fællesskab bevæger og synger til videoerne, er man sammen om at lære og blive underholdt.

Om Sanglege

Her er hvad andre, der har givet 5 stjerner, har skrevet om sanglege i App store:

Super app. Høj brugervenlighed. Høj kvalitet. Gode sange. Min varmeste anbefaling.”

Lige hvad vi manglede, mange tak

Gode Apps til Børn - Sanglege ScreenshotGode Apps til Børn - Sanglege oversigt

Sanglege findes både til Ipad og Iphone samt til Android og koster 13 kr.

Og Android brugere skal lige være opmærksom på at første gang man åbner app’en så kan det godt tage et par minutter, så der skal lige lidt tålmodighed til 😉

Ønsker du at købe Sanglege kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb Sanglege i App Store Gode Apps til Børn - Køb Sanglege i Google Play store

Taget fra Google Play store

Sanglege app’en indeholder følgende sange Giraffen Gumle, Ti Indianer Børn, Pruttesangen, Lille Peter Edderkop, Jens Petersens Ko, Hjulene på Bussen, Drala, Mester Jakob, Oppe i Norge, Hvis du ser en Krokodille, Bjørnen Sover.

Disse sange kan snart tilkøbes i app’en: Tommelfinger, hvor er du; Jeg er en lille undulat; Hoved, skulder, mave, mås; Jeg har en flyvemaskine; Jeg kører i min lille bil; I et lille bitte hus; 3 små aber; Mon du bemærket har?; Lille Hasse Hare; Bamse gik; Jeg hamre, jeg banker ; Jeg er en lille blå ballon; På et lille grønt blad; Og så trækker vi skuffen ud; Jeg er en farlig tiger; Der lå en lille krabbe; Revne gulerødder; Mmbah, sagde en lille grøn frø; Se mine fingre de danser; Bager Bro.

Features:

  • Letgenkendelige og børnevenlige ikoner til hver sang
  • Undertekster
  • Mulighed for at loope den enkelte sang
  • Mulighed for at afspille alle sangene i træk

Appen er designet med en brugervenlighed, der gør den overskuelig og lettilgængelig for selv helt små børn. Den indenholder sjove og børnevenlige indeholder videoer, hvor Nina fremfører populære danske børnesange med fagter. Disse kan fungere som underholdning for små børn samt give forældre en mulighed for at lære og videreføre nogle af de pædagogiske redskaber, som vuggestuer, børnehaver og skoler benytter sig af i undervisning og udvikling af børns motoriske, sproglige og musiske egenskaber. Ved at forældre og børn i fællesskab synger og bevæger sig i takt med videoerne, kan de være sammen om underholdning og indlæring. Dette vil bevirke, at små børns brug af tablets og smartphones ikke kun bliver en individuel begivenhed, men også får en social funktion.