My first tap

My first tap

My first tap er en sød og hyggelig app til din baby eller mindre barn, hvor hver gang barnet trykker på noget, så sker der noget nyt. Det er farverige levende animerede billeder der fanger barnet.

Sienna har brugt den meget da hun var omkring 1 år, men idag sider hun selv og sætter musik på i spotify eller finder de apps hun vil spille, så nu bruger hun den ikke helt så meget. Men til prisen har det været god værdi for pengene.

My first tapMy first tap

My first tapMy first tap

My first tap findes i App store til 8 kr og virker kun til iPad.

Ønsker du at hente My first tap kan du bruge “Hent i” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb My First Tap i App Store

Taget fra app store

Har du nogensinde ønsker dit barn at lege med din iPad og indse et par sekunder senere, at du ikke har en App egnet til ham?
My First Tap er skabt til små børn mellem 6 og 36 måneder, hvis små hænder røre skærmen tilfældigt.
En stor, farverig og levende animerede billede vises blot ved at berøre et sted på skærmen. Trykker igen, vil et andet billede vises. Dine børn vil blive fascineret af animationer og af virkningerne af deres hænder at trykke på skærmen.
Og måske vil de også danse med sjove musik!
OM OS
Vi er forældre til 2 børn 1 og 4 år, og vi er helt opmærksomme på børns behov. Denne App blev oprettet for vores 1-årige søn samt for alle børn i alderen 6-36 måneder, fordi vi synes det er vigtigt, at de har en nem, sjov og kundetilpasset adgang til teknologien.

MyFirstTap reagerer på Montessori begrebet “hjælpe mig til at gøre det selv”: Det er et miljø skabt for børn at hjælpe dem med at udforske og tilfredsstille deres nysgerrighed.

Ved, hvad der er indeni
Som en Moms med Apps medlem, følger vi
“Know what’s inside” bedste praksis for børnenes apps!

Vi ønsker dig og dine børn masser af sjov!