Sago mini toolbox

Sago Mini Toolbox er gratis lige nu

Her er lige et lille fredagstip… endnu en app fra fra Sago sago er gratis i  App store, denne gang er det Sago Mini Toolbox. Jeg har selv lige hentet den.

Sago sago laver altså nogle fine apps, skynd jer at hente den inden den igen koster.

Sago Mini Toolbox findes til både Android, iPhone og iPad. Den koster normalt  25 kr

God fornøjelse

Hent Sago Mini Toolbox i App store Hent Sago Mini Toolbox app'en i Google Play store

Taget fra Google

Kom og byg sammen med Sago Minivenner! Brug en skruenøgle, prøv en sav, eller slå nogle søm i. Her kan man alt fra at sy hånddukker til at bygge robotter; der er tonsvis af job, der kan udføres. Tag din værktøjskasse, og lad os komme i gang!

Børn elsker at nusse rundt og bygge ting. Med enkle værktøjer, der reagerer på deres berøring, giver Sago miniværktøjskasse dem muligheder og inspirere vordende unge bygherrer. Denne app, der er del af den prisvindende gruppe Sago Miniapper, vil helt sikkert gøre selv de yngste børn stolte.

Funktioner
• Otte enkle værktøjer
• 15 sjove projekter at bygge
• Smuk animation og lyde
• Let betjening for små hænder
• Anbefales til børn i alderen 2-5 år
• Intet salg i appen eller tredjepartsreklamer, så du og dit barn kan lege uden afbrydelser!

Vores team af designere og udviklere skaber apps, som børn elsker og forældre stoler på. Vi udvikler vores apps på baggrund af børns naturlige sans for mirakler, kreativitet og nysgerrighed, så appene er sikre, positive og sjove. Millioner af forældre stoler på Sago Mini og anser den for at være den ideelle app til deres børn.