Sago Mini Road Trip er et bilspil til den yngste, uden tidspres eller pointstyring. Vælg en af flere spændende køretøjer og kør det hurtigt eller langsomt på forskellige baner.

I Sago Mini Road Trip kan du komme med katten Jinja på bilture til sine venner over hele verden. Vælg rejsemål, hjælp Jinja til at pakke posen, vælg køretøjer i garagen og kør væk!

Træk bilen med fingeren for at rejse på vejen, og hvis du vil, kan du sejle over trætopperne i et kæmpestort hop, før du kommer ned til jorden igen. Man styrer ved at trykke på højre del af skærmen for gas og til venstre for langsom eller baglæns.

Man kører på en vandresti og langs vejen er der skilte, der tæller ned fra tallene 10 til 1 der giver en fornemmelse af hvor meget der er tilbage

App’en er GRATIS lige nu i App store og i Google Play store – SPAR 35-40 KR

Hent app'en i App store her Hent app'en her i Google Play store

About The Author

Manden bag Gode Apps til Børn og blogger

Jeg er far til 2 piger. Smilla fra August 2009 og Sienna fra Februar 2013. Jeg leder altid efter nye apps til mine piger. Jeg foretrækker apps der ikke bare underholder, men også har en form for læringsværdi. Jeg bruger både Android og IOS, men de fleste apps bliver testet på Ipad eller iPhone.

Related Posts

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette