Rynkes Jungle - flere eventyr - Gode Apps til Børn

Rynkes Jungle – flere eventyr

Den populære app fra Rynkeby: Rynkes Jungle er nu opdateret med flere features til glæde for både børn og barnlige sjæle. App’en er gratis og kan downloades i App store.

Rynkes jungle er blevet opdateret med nye dansetrin til rynke, 6 nye baner i vendespillet og i malespillet samt i frugtjagten, så der er masser af underholdning at give sig i kast med.

Da det udkom i juni, kom det hurtigt til at ligge nummer et i ’mest downloadede spil’, og i den nye version er spillet blevet endnu bedre. Der er tilføjet nye sjove dansetrin, ligesom der er tilføjet flere niveauer til spillet, sådan at både børn og voksne bliver udfordret:

Vi havde et ønske om at skabe sjov underholdning for de mindste men også at kombinere underholdningen med små spil, hvor de rent faktisk lærer farverne på forskellige frugter, øver deres hukommelse og får bedre fingerfærdigheder. Og så indeholder spillet sjove elementer, som børn generelt finder underholdende som prutte- og bøvselyde samt muligheden for at vælge lyde, der gentages med sjove stemmer” siger Brand Manager Thomas Duholm Marcher fra Rynkeby.

Rynkes jungle app

Rynkes jungle er til børn fra 3 års alderen, men der også fin underholdning til os med barnlige sjæle.

Spillet kan downloades gratis til tablets i App Store og indeholder desuden ingen irriterende in-app-purchases, der lokker ekstra penge ud af lommen.

Ønsker du at hente Rynkes jungle kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. På forhånd tak.
Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Hent Rynkes Jungle i App Store

Taget fra app store

Rynkeby præsenterer den dansende Orangutang Rynke som har masser af stimulerende sjov for de mindstes kreativitet og hukommelse.

Kom og leg med Rynke i hans lille krog i junglen. Han elsker at danse, men du kan også kilde ham, give ham high fives, lege tittebøh og meget mere. Mød også den søde Papegøje som aber efter hvad du siger en en rigtig sjov stemme.

Rynkes Jungle er et børnevenligt univers med Dansk tale, som har stimulerende og underholdende spil til børn i alderen 3 år og op.

INDHOLD
* Malespil
* Vendespil
* Frugtjagt
* Dansesjov
* Den efterabende papegøje
* og mere til..

Rynkes Jungle er for børn og derfor koster app’en ikke noget. Der er heller ingen reklamer eller ”in-app” køb. App’en trækker alm. brugsstatistik men disse data er anonymiseret og vil ikke viderebringes mhp. reklame el. lign.