Gode Apps Til Børn - Rasmus Klump

Rasmus Klump

Egmont har lavet denne dejlige app. Det er ikke bare et spil, det er et lille Rasmus Klump univers med mange forskellige små spil og anden underholdning.

Man kan se tegnefilm i Rasmus Klump biografen, spille vendespil i tre sværhedsgrader, samt tegne, farvelægge og stemple. Tegnespillet fungerer på 2 måder når man ønsker at farvelægge, men kan vælge mellem streger eller at farve et helt felt ad gangen, så man kan hurtigt lave en grøn Rasmus Klump med gul hue og blå bukser.

Man kan også høre Rasmus Klump musik, lege i pandekageværkstedet, finde ting på myldretegninger, lægge puslespil, spille kryds og bolle og lytte til lydbøger med Rasmus Klump og hans venner.

Ja der er rigtig mange timers underholdning.

Smilla er specielt glad for pandekageværkstedet hvor hun har lavet utallige pandekager. Hun dekorerer pandekagen med alt muligt lækkert og til sidst kan man rulle den sammen og spise den. Selve dekorationen af pandekagen er jo bare en anden form for at “tegne” men det fungerer rigtig godt.

Ønsker du at hente Rasmus Klump App’en kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk hvis du skulle købe noget. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et link til Google Play store
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Rasmus Klump i App store Gode Apps til Børn - Hent Rasmus Klump i Google Play store

Gode Apps til Børn - Rasmus Klump App

 

Se pressemeddelelse fra Egmont om Rasmus Klump App her