Gode Apps Til Børn - MonkeyTube

MonkeyTube

Kender vi det ikke alle sammen, man søger efter noget på youtube, og så kommer der alt muligt andet frem, end det man har søgt på, det afhjælper MonkeyTube.

Nogle gange er de jo meget sjove de videoer, men vores børn har desværre ikke samme filter som vi voksne har, om det vold eller andet. Og der er bare nogle videoer børn ikke behøver se.

Jeg faldt over MonkeyTube for 1 måske 2 år siden, og den har været på Ipad’en lige siden, og Smilla bruger den ofte.

Med MonkeyTube får børn nemt adgang til alt indhold på YouTube – men kun det gode som man giver dem adgang til. Med MonkeyTube kan man nemlig lave personlige YouTube spillelister og dermed sikre at børn kun har adgang til anstændigt indhold (medmindre de selvfølgelig bare går direkte ind på youtube) som er alders svarende og appellerende.

Samtidig slipper man for besværet med at søge barnets yndlingsklip frem på YouTube igen og igen.

Der kan tilføjes alle de videoer man ønsker, det bliver bare spredt ud over flere sider, der kunne man måske ønske at der kunne inddeles i grupper og evt. mulighed for at videoer kunne starte i fuldskærm. Men det jo bare småting 🙂

MonkeyTube er skabt med fokus på brugervenlighed, det ses tydeligt da spillelister oprettes og redigeres hurtigt og nemt. En talkode på fire cifre sikrer, at man ikke bare kan fjerne og tilføje i spillelisten, medmindre man selvfølgelig har den kode.

Smilla tester MonkeyTube

Gode Apps Til Børn - Smilla ser MonkeyTubeGode Apps Til Børn - Smilla ser MonkeyTube

Gode Apps Til Børn - Smilla ser MonkeyTube

Endnu engang er app’en desværre kun til Ipad og Iphone.

Men den er til gengæld gratis =  0 kr

Gode Apps til Børn - Hent MonkeTube i App Store

Ønsker du at hente MonkeyTube kan du bruge “Hent i App store” ikonet til højre og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra.
På forhånd tak.

Jeg ved der også eksisterer en app der hedder tossekassen, som skulle gøre nogenlunde det samme, men den har jeg ikke testet så det skal jeg ikke kunne sige. Jeg ved bare at MonkeyTube fungerer.

Rigtig god fornøjelse, og nå ja, så er der lige et screendump af Smillas spilleliste herunder, måske i kunne finde lidt inspiration. Smilla elsker sange fra mange af de gamle danske børnefilm, så som far til fire, så dem er der masser af, men gummibear, teletubbies og et klip fra cars hvor der væltes “køer” er set utallige gange.

Endnu engang god fornøjelse.

Gode Apps Til Børn - MonkeyTube playliste