Lego Mindstorms fix the factory

LEGO MINDSTORMS Fix the Factory

Jeg faldt lige over denne super fine app fra Lego. Lego Mindstorms Fix the Factory går ud på at finde og placere batterier på de rigtige steder, men dette er ikke alle der lige nemme.

Det er udfordrende og spændene, og jeg kan varmt anbefale at i prøver den til jeres børn. Eller måske var det noget for dig, for som Lego skriver, så er det fra 8-99 år 🙂

Lego Mindstorms fix the factoryLego Mindstorms fix the factory

LEGO MINDSTORMS Fix the Factory findes til både Iphone, iPad og Android. App’en er som vist alle Lego apps gratis

Ønsker du at hente LEGO MINDSTORMS Fix the Factory  kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent LEGO MINDSTORMS Fix the Factory i App Store Gode Apps til Børn - Hent LEGO MINDSTORMS Fix the Factory i Google Play store

Lego Mindstorms beskrivelse

Mød den seje MINDSTORMS robot EV3RSTORM, der kan gå, dreje, gribe, skyde og sætte batteripakker tilbage på plads på NOGO-fabrikken, hvis du fortæller ham, hvordan han skal bevæge sig! Hjælp EV3RSTORM med at komme rundt i den enorme NOGO-fabrikslabyrint og sætte forkert placerede batterier tilbage på plads for at komme videre til næste niveau. Men pas på. Det er ikke så let, som det ser ud til. Og du ved aldrig, hvilke udfordringer du møder på fabrikkens forskellige etager!

Taget fra Google Play store

Fastgør FACTORY er den seje nye puslespil FRA LEGO ® MINDSTORMS ® featuring menneskelignende robot, EV3RSTORM, OG EN ROBOT fabrik med batteripakker faldt i alle de forkerte steder …

Mød EV3RSTORM den nye LEGO MINDSTORMS robot, der kan gå, rotere, grab, skyde og sætte malplacerede batteripakker på Nogo fabrikken tilbage i deres rette sted – hvis du fortæller ham de rigtige træk at gøre det!
Men pas på, det er ikke så nemt som det ser ud. Og man ved aldrig, der udfordrer gulvene inde i fabrikken kommer til at præsentere dig!

Fix Factory er et vanedannende puslespil fuld af uventede forhindringer, der er garanteret til at udfordre din logik tænkning, din rumlige intelligens og din robot kommanderende færdigheder.

Spillet er fyldt med sjove lydeffekter, udfordrende puslespil, seje robot funktioner, stor plan design og en funky robot soundtrack.

Se om du kan udfylde alle niveauer og tjene maksimale score baseret på:
– Mindst antal forsøg
– Mindst antal træk
– Mindst mængden af ​​fejl
– Kortest tid

Anbefalet alder: 8-99 år