LEGO DUPLO Forest

LEGO DUPLO Forest

LEGO DUPLO forest, eller skov som det jo hedder på dansk er en sød app fra LEGO. Det er en rejse og bygge app i LEGO DUPLE universet med de to DUPLO maskotter Kaninen og Giraffen.

Man skal hjælpe de to figurer igennem skoven ved at bygge, køre, sejle og meget andet.

Meningen er at man skal over til Bjørnen og vække den fra sit hi så han kan få nogle gaver. Måden og opbygningen er den samme som LEGO DUPLO zoo, som jeg har skrevet om tidligere, men den kan man ikke finde i App store mere.

LEGO DUPLO Forest LEGO DUPLO Forest

LEGO DUPLO forest koster ikke noget, den er GRATIS og findes til både Android, iPhone og iPad.

God fornøjelse

Hent LEGO DUPLO Forest i App store Hent LEGO DUPLO Forest app'en i Google Play store

Taget fra Google Play store

LEGO DUPLO Skov er en sød rejsehistorie med byggeri for de mindste. Hovedpersonerne er de to DUPLO maskotter Kaninen og Giraffen. Hjælp de glade venner og dyrene i skoven med at bygge, køre, sejle, fiske og campere sig igennem hele skoven, så de kan vække deres ven Bjørnen fra hans hi og give ham gaver.

Beregnet til børn i førskolealderen (2-5 år), men sjovt for alle børn og barnlige sjæle. Selv for hænder, som er for små til at bygge med rigtige DUPLO klodser, er der byggemuligheder i spillet.

Indeholder:
*Søde og sjove animationer med DUPLO dyr
*Interaktive DUPLO skovscener med masser af byggesjov og overraskelser
*Intuitivt kort lader barnet gå direkte til sin yndlingsscene
*Sød historie, som også giver inspiration til leg med rigtige klodser
*Ingen køb i appen
*Ingen tredjepartsreklamer
*Ingen links til hjemmesider

Om LEGO® DUPLO®
Et byggelegetøj beregnet til børn i alderen 1½-5 år med små hænder og stor fantasi! Børn i førskolealderen kan lære om former og farver ved at bruge deres hænder. Når fasen med at putte legetøj i munden er ovre, tager byggefasen over, som stimulerer og udvikler børns finmotorik. (Og ja, det at hælde alle klodserne ud på gulvet stimulerer også andre sanser).