Gode apps til børn

3 gratis apps i app store lige nu

Jeg har set at der er flere spændende apps der er gratis lige nu, så hvis det noget for jer, så skynd jer at hente dem inden prisen igen stiger. Der 57 kroner at spare hvis man henter dem alle.

Sago Mini Ocean Swimmer er gratis lige nu

Grine højt, mens du udforsker en magisk undersøisk verden med finner fisk. Inviter Fins ud at spille, og lad eventyr begynde. Guide Fins gennem vandet og opdage snesevis af sjove overraskelser. Dyk ned sunkne skat, mødes mystiske monstre og nyde en godbid på en undersøisk isbod. Baseret på den vildt populære Sago Mini Forest Flyer, denne open-ended spil oplevelse er sikker på at glæde.

Sago Mini Ocean SwimmerSago Mini Ocean Swimmer

Til både iPhone og Ipad, normalpris 19 kr

Gode Apps til Børn - Ipad Iphone App i AppStore

 

Pepi Doctor er gratis lige nu

Er dit barn bange for læger? Hvad med tandlæger? Få lidt hjælp fra en børnevenlig Pepi LÆGE!

Nyd dette munter rolle spil, hvor børn leger læge og helbreder tre små patienter Amber, Eva og Milo. Det er nemt og sjovt at være en læge i dette spil: barnet kan udforske en række af lægers redskaber og komme til at helbrede fem forskellige sygdomme i sit eget tempo. Spil Pepi læge og se, hvordan du kan hjælpe Amber, Eva og Milo, der blev syge: forkølet, nysen, har ondt i halsen og løbende næse, er dækket af skrammer eller har en smertende tand. Hvad ellers? Du vil komme til at prøve ryntgen til at lokalisere et brækket ben!

Efter en vellykket kurrering af hver sygdom, vil lægen også få en følelsesmæssig belønning fra små patienter og modtage deres smil og bifald. Ud over dette, tjener den også som en legende påmindelse om nogle hygiejne vaner.

Pepi Doctor app Pepi Doctor app

Til både iPhone og Ipad, normalpris 19 kr

Hent Pepi Doctor i App store

 

Labo Drawing Lesson er gratis lige nu

Denne app er en kunst uddannelse app til børn fra 3 år, det er nemt og sjovt. Med denne app, kan børnene lære at tegne dyr, planter, køretøjer, monstre, mennesker og opleve det sjove af maleriet.

Labo Drawing Lesson appLabo Drawing Lesson app

Til Ipad, normalpris 19 kr

Hent Labo Drawing Lesson i App store