Min Bio

Min Bio – biografen til de små

Min Bio er biografen til dit barn.

Her kan barnet surfe tegnefilm, børnefilm, ja ene af sikkert indhold.

Det super fedt at se der er danske klassikerne som Far til Fire og Min søsters børn som vi har set utallige gange herhjemme og så familien Gyldenkål.

Og der masser af gode tegnefilm, som mine piger er vilde med, som f.eks. LEGO Friends, Masha og Bjørn, F for får, Lille prinsesse og mange andre. Ja selv den rapmundende Cirkeline med hendes venner musene Frederik og Ingolf er der og mange mange flere.

Min Bio er GRATIS at hente og så får man et par film med, men ønsker man den fulde oplevelse kræver det et abonnement der koster 49 kr pr måned. Abonnementet betales direkte igennem apple, men jeg har en bedre måde.

Min Bio telmore – GRATIS

Du kan faktisk få Min Bio GRATIS sammen med Telmore abonnementet Play. Det har jeg og jeg er super glad for det! Man sparer omkring 700 kr om måneden i forhold til at have det hele individuelt.

Ud over Min Bio får man HBO Nordic, TV2 Play, C More Play, TELMORE Musik, Mofibo og Flipp magasiner.

Herudover får du fri tale, fri sms og mms samt 12 GB data og 4G netværk – Du får det hele for kun 99 kr. den første måned, og efterfølgende koster det kun 249 kr. om måneden! Det da fedt.

Min Bio med Telmore Play abonnement med masser af underholdning

Og har du brug for mere data og mindre tale, er det også en mulighed.

Men har du ikke lyst at skifte abonnement, så lad endelig være med det, så kan du bare købe Min Bio på almindelig vis.

Min Bio gratis måned

Du kan også oprette dig og få den første måned gratis, det en god måde at finde ud af om ens børn bruger det, om der underholdning for dem.

Min Bio til flere børn

Har du flere børn er Min Bio også super, for du kan bruge det på op til 5 enheder på en gang, så her bliver der ingen sure miner når Smilla vil se LEGO friends og Sienna gerne vil se Mascha og Bjørnen.

Dejligt at man ikke er begrænset på den måde, og derved skal have flere abonnementer hvis man er en stor familie med flere børn.

Min Bio Min Bio

Vi er super glade for app’en herhjemme, den gør hvad den skal, og er gennemført. Man får det biograf feel når man skal vælge film 🙂 Og pigerne har fået timevis til at gå med denne app.

Den fungerer også med AirPlay, Chromecast, Playstation og Samsung SmartTV. Så der rig mulighed for at nyde al den fine underholdning, om det i sengen med iPad’en eller telefonen, eller på den store skærm i stuen.

Min Bio findes til både Android, iPhone og iPad.

Og du kan hente dem via henvisningerne nederst i denne anmeldelse

Taget fra App store

Min Bio er verdens mindste BØRNEBIOGRAF på tablet, smartphone og PC. Her kan du give børnene et trygt filmunivers, der er designet, så selv de mindste børn let kan finde og se deres yndlingsfilm med en rigtig biograffornemmelse. Du kan endda benytte Min Bio på op til 5 enheder – samtidig! På den måde får hvert barn mulighed for at vælge lige præcis den film, de allerhelst vil se mellem de flere end hundrede forskellige afsnit og film for børn i alderen 2-8.

Nu er Min Bio også kompatibel med både AirPlay, Chromecast, PlayStation samt Samsung SmartTV!

BØRNENES YNDLINGSFILM – På Min Bio kan børnene bl.a. se:

– Hjælp! jeg er en fisk
– LILI
– LEGO Friends
– Cirkeline
– Min søsters børn
– Jungledyret Hugo
– Timmy Tid
– Dyrene i Zoo
– Far til Fire
– Hjørne Bjørne
– Alfons Åberg
– LEGO Ninjago
– LEGO Chima
– Rasmus Klump
– Den Travle By
– Magnus og Myggen
– Lille Prinsesse
– Paddington
– H.C. Andersens Eventyr
– Byens Helte, som kun kan ses på Min Bio
– Ole Lund Kirkegaards klassikere samt mange flere film og serier.

Og der tilføjes hele tiden nyt! Følg Min Bio på facebook.com/MinBio.dk, så er du altid opdateret på nyheder og vores mange konkurrencer.

PRØV GRATIS FILM i min bio

Har du lyst til at udforske en del af Min Bios store filmudvalg, inden du opretter dit abonnement, kan du altid prøve et afsnit af Magnus og Myggen ganske gratis.

ANBEFALES AF KIDSANDMEDIA.DK: “Min Bio” er et flot tilbud til børn i alderen 2-8 år. Gennem den seneste tid har en lang række streaming-tjenester etableret sig, og selv om andre streaming-tjenester har meget godt indhold til børn, så indeholder de også mange ting, som børn ikke skal have adgang til. Min Bio er derimod et tilbud, som er 100% trygt for børn at udforske på egen hånd.

SUPPORT

Hvis app’en driller, kan du kontakte os på minbio@nordiskfilm.com, så hjælper vi hurtigst muligt. Du kan se svar på de mest stillede spørgsmål på https://www.minbio.dk/popup/faq.html. Husk at holde app’en opdateret med seneste version, da vi hele tiden arbejder på at forbedre teknikken og brugervenligheden. Bemærk, at filmene kun kan ses i Danmark, Norge, Sverige og Finland grundet rettighedsbegrænsninger uden for Norden.

PRIS OG GENERELLE BETINGELSER for min bio

Et abonnement med adgang til alle vores børneklassikere koster 49 kr. pr. måned. Det bliver trukket automatisk via din iTunes-konto. Når du har købt et abonnement, kan det aktiveres på alle dine enheder, du har knyttet til dit Apple-id. Du vælger blot ”Hent abonnement” ved at klikke på i-ikonet, når du har hentet app’en. Hvis en enhed ikke er tilknyttet dit Apple-id, skal du blot lave en bruger, og logge ind med denne. Dette gør du fra den enhed, hvor abonnementet er oprettet. Klik på i-ikonet og vælg “Opret bruger”, og brug derefter disse loginoplysninger til at tilgå Min Bio fra andre enheder. Dit abonnement fornyes altid automatisk med mindre funktionen ”Automatisk fornyelse” deaktiveres i App Store, senest dagen inden din abonnementsperiode udløber.

Børnevenligt
94
Variation
96
Holdbarhed
95
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
Underholdning
For børn
Imod
Abonnement
95
Anbefalet