Dr. Panda & Toto’s Træhus

Jeg fik i fredags en mail fra folkene bag Dr. Panda om jeg havde lyst at teste deres nye app, Toto’s Træhus, inden den blev udgivet. Vi sprang selvfølgelig direkte ud i det, og både Smilla og Sienna synes det en super app.

Toto’s Træhus passer dit barn skildpadden Toto, og skal sørge for at Toto får mad, bliver badet og får sin søvn m.m. Men ud over disse ting er der fri leg, der ingen regler, de kan bare udforske, opdage og bare have det sjovt og lege som de har lyst, mens de tager sig af Toto.

Jeg havde mine forbehold, da der kun er 4 rum, men der flere forskellige ting Toto kan få lov at lege med, samt at spise og drikke. Man kan f.eks. lave sandwich, eller lave is i 3 farver og drysse med krymmel. Man kan finde musik til Toto, og lade ham danse og hygge, og give ham medicin hvis han bliver syg… og mange andre ting.

En super hyggelig og underholdende app.

Dr. Panda & Toto's TræhusDr. Panda & Toto's Træhus

Toto’s Træhus findes til både Iphone, iPad og Android samt . App’en koster 35 kr til Android og 35 kr til iPad og iPhone

Ønsker du at hente Toto’s Træhus kan du bruge “Hent i…” ikonerne nederst i indlægget.

Dr. Panda & Toto's Træhus

Taget fra Google Play store

Hej! Jeg er skildpadden Toto! Jeg er lige kommet ud af mit æg, og synes det vil være skønt at have en ven, jeg kan lege med og som kan passe mig! Kan du hjælpe mig?

Jeg bor i et stort træhus helt alene, og jeg har brug for dig til at hjælpe mig med at lave mad, vaske op, og lege sammen, selvfølgelig! Det kan godt være at jeg er lille, men jeg elsker at lege! Vi kan spille basketball, gynge i dækgyngen, eller måske endda puste store bobler! Når vi bliver sultne, findes der et dejligt køkken, hvor vi kan lave sandwiches eller måske endda store isvafler! Al den leg gør mig træt, så jeg er glad for at jeg har en dejlig seng at sove i! Vil du hjælpe med at passe mig og lege med mig?

Nøglefunktioner

• Leg alle slags lege med Toto, fra bobler til basketball! Toto vil reagere på alt, hvad du gør, så du ved hvordan han har det!
• Lav en masse forskellige retter til Toto: lav en sandwich, is og meget mere!
• Brug et kort til at udforske alle 4 værelser i Totos træhus!
• Leg nøjagtig, som det passer dig! Uden tidsfrister eller strikse regler!
• Ingen in-app tillægskøb eller tredjeparts-annoncer

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
91