Menneskets krop er denne uges App of the week i App store, og jeg siger bare HENT, HENT, hent…

Jeg har siddet og undersøgt den lidt, for at se om det var noget for Smilla, mig eller resten af familien. Og ved første øjekast var jeg lige ved at sige nej, men da jeg kom ordentligt igang med at lege, gik det op for mig at den kan bruges af os alle.

Smilla kan sidde med den og lege med kroppen, se hvad der sker når man spiser noget, sætter lyd tæt på øret, dufter til forskellige ting, eller når man spænder musklerne m.m.

Gode Apps til Børn - Menneskets Krop

Jeg kan bruge det til at vise hende og forklare hvad der sker inde i kroppen f.eks. når man spiser, og vise at maven bliver mere og mere fyldt, og det så går ned i tarmene og så… i forstår hvor jeg er på vej hen 🙂

Når man er er zoomet ind på f.eks. lungerne eller hjernen er der en slider hvor man ved at flytte den til den ene side ser lunger eller hjerne udenpå, og flytter man modsat ser man hvad der sker indeni. Det rigtig godt lavet.

Nå ja og ønsker man at ens barn eller børn skal være læge, så det da en måde at få dem startet 😉

App’en er kun til Ipad og Iphone. Den findes på ca 45 sprog, heriblandt Dansk. App’en er Gratis så længe den er App of the week. Der mulighed for tilkøb af Det Urogenitale System for 7 Kr.

Gode Apps til Børn - Menneskets Krop   Gode Apps til Børn - Menneskets Krop   Gode Apps til Børn - Menneskets Krop Tinybop

Gode Apps til Børn - Køb Menneskets krop i App store

Ønsker du at hente Menneskets krop kan du bruge “Hent i App store” ikonet til højre og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.
På forhånd tak.

Taget fra App store

Den menneskelige krop er et indlæringsspil til nysgerrige børn. Børnene kan opdage skelettet, musklerne, nerve-, kredsløbs-, åndedræts- og fordøjelsessystemerne. Fra knogler til hjernen, cellerne og blodårerne kan børnene opdage, hvad vi består af og hvordan vi fungerer.

Dette spil der den første i en ny serie af apps fra Tinybop.

Alle vores apps indeholder en optagefunktion, så du og dit barn kan spørge, lytte og svare hinanden. I kan lege, lære og opdage sammen.

Funktioner
· Arbejdsmodeller af kroppens vigtigste systemer.
· Original grafik og lyddesign.
· Sjov til alle aldre, fra småbørn til voksne.
· Ingen regler eller niveauer, vi belønner nysgerrighed!

2 Responses

 1. Lotte Hansen

  Min søn på 6år er ved, at lære om kroppen i skolen…
  derfor har jeg valgt, at prøve denne apps..
  da læring er nemmere gennem leg.

  Mvh

  Lotte Hansen

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette