DragonBox Elements lær geometri

Lær geometri med DragonBox Elements.

Ønsker du eller dit barn at lære geometri, så er denne anmeldelse af en genial app fra folkene bag den vildt populære matematik app Dragonbox lige noget for jer. Den hedder DragonBox Elements

DragonBox Elements er inspireret af Euklids “Elementer”, en af de mest indflydelsesrige dele i matematikkens historie. Metoden er ældgammel og har tjent som en lærebog i over 23 århundreder, og DragonBox Elements gør det muligt for spillere at mestre de væsentlige aksiomer og teoremer efter bare et par timers leg og spil!

Lær geometri lige så let som at løse puslespil, det virker helt utroligt, men det er sandt.

Dragonbox Elements lær geometriDragonbox Elements lær geometri

DragonBox Elements findes til både Ipad og Iphone samt til Android. Prisen til iPad og iPhone er 39 kr og til Android 43,38kr.

Og så er app’en Dansk + en masse andre sprog.

Ønsker du at hente/købe DragonBox Elements kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent DragonBox Elements i App Store Gode Apps til Børn - Hent DragonBox Elements i Google Play store

Taget fra Google Play store

Tag ud på en stor og lærerig oplevelse! Oplev de grundlæggende elementer i geometri! Lær geometri i løbet af få timer på en sjov og underholdende måde.
Ved at spille 100 + baner i DragonBox Elements, vil børn og voksne opnå en dyb forståelse af logikken i geometri. Gennem underholdende udforskning og opdagelse bruger spillerne figurer og deres egenskaber til at genskabe de matematiske geometriske beviser!

Finurlige figurer og fængslende gåder motiverer spillere til at trænge dybere ind i matematiken. Spillet er konstrueret så børn lærer og opbygger selvtillid, selv om matematik og geometri er emner, de normalt ikke føler sig trygge med. Fantastisk sjov med fantastiske resultater!

DragonBox elementer er inspireret af Euklids “Elementer”, en af de mest indflydelsesrige arbejder i matematikkens historie. Skrevet af den græske matematiker Euklid, beskriver “Elementer” grundlaget for geometri i en sammenhængende ramme. De 13 Bind har tjent som en reference lærebog i over 23 århundreder, og DragonBox Elements gør det muligt for spillere at mestre de væsentlige aksiomer og teoremer efter bare et par timers leg og spil!

Lær geometri funktioner

* Sjov for hele familien, med op til 4 spillerprofiler

* Mere ned 100 niveauer, til flere timers intensiv logisk ræsonnementer

* Passer for elever fra grundskole til gymnasie

* Udforsk egenskaber ved geometriske figurer gennem euklidisk bevis: trekanter (stumpvinklet, ligebenet, ligesidet, retvinklet), cirkler, firkanter (trapez, parallelogram, rombe, rektangel, kvadrat), rette vinkler, linjestykker, parallelle og tværgående linjer, lodrette vinkler, modstående-, top- og nabovinkler, og mere til.

* Forbedrer færdighederne til logisk argumentation dramatisk ved at skabe matematiske beviser og løse geometriske gåder

* Få en instinktiv indsigt i egenskaberne for figurer og vinkler gennem leg

* Overfør hvad du har lært til blyant og papir med de undervisningsressourcer, der er på wewanttoknow.com
Anbefalet fra alder 8 (vejledning af en voksen kan være påkrævet for yngre børn)

Brugeranmeldelser1 Stem
100
90