Gode Apps til Børn - Mingoville Lær Klokken

Mingoville Lær Klokken

Er dit barn ved at være gammel nok til at lære klokken, så er Mingoville Lær Klokken et spil der samtidig lærer dit barn hvordan man aflæser et ur. Men denne app er ikke som andre “lær klokken”-apps, idet der er fokus på at fortælle en historie, samtidig med at man lærer klokken at kende.

Lær Klokken vil, gennem leg og sjov, lære dit barn at kunne klokken – og det hele er krydret med flotte animationer og spændende lydeffekter.

Historien handler om Kaptajn Jonathans ur, der er gået i stykker. Kaptajnen er en rigtig søulk, og man bliver tiltalt som “skipper”, det meget sjovt.

Gode Apps til Børn - Mingoville Lær Klokken

Der er en lille animation man bør se til at starte med, den forklarer fint om klokken, om timer, minutter og det digitale ur. Det at lære klokken er svært, men denne app er en rigtig god hjælp.

Det første minispil skal barnet samle klokken, ved at sætte visere og tal på, og Smilla sprang direkte i det, men for nemhedens skyld overvejer jeg at få et gammeldags vægur med visere som vi kan se og øve med. Det ikke nemt at lære når det man ser er hjemme er digitalt og det man lærer i app’en har fokus på analog.

Gode Apps til Børn - Mingoville Lær Klokken

Spillet er produceret af den prisbelønnede virksomhed, Mingoville, der står bag en lang række undervisningsprogrammer til internettet, mobiltelefoner og tablets. Millioner af børn verden over har allerede leget, spillet og lært med Mingovilles programmer. Lær klokken er en gennemført læringsapp, der virkelig er et kik værd, og jeg vil klart anbefale den til når dit barn skal til at lære tiden at kende.

Mingoville Lær Klokken findes både til Android til 15 kr,samt Ipad og Iphone til 25 kr.

Ønsker du at købe Mingoville Lær Klokken kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et link til Google Play store
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Mingoville Lær klokken i App Store Gode Apps til Børn - Android App i Google Play store

Herunder kan du se en video om app’en, den er dog på engelsk, men app’en fås også på dansk.

God fornøjelse.

Lær Klokken

Det kan være svært for børn at få styr på det med tiden, hvad er klokken og hvornår bliver jeg hentet, hvad er klokken når jeg skal i seng, eller hvad er klokken når vi skal spise m.m.

Med Mingoville Lær Klokken kan dit barn komme godt fra start for bedre at lære klokken at kende. Og det er jo ikke altid nemt, for når klokken er 1 er den jo 13 på et digitalt ur med 24 timer. Så når du siger til dit barn, der kommer disney sjov kl 7, og barnet har styr på tallene, så skal man have et gammelt ur for at de kan kæde det sammen. Uret på ovnen, som ved de fleste er digitalt, viser jo 19…

Når dit barn begynder at lære klokken at kende, vil man også nemmere kunne sætte tider til børnetime eller sengetid.

Rigtig god fornøjelse med at lære klokken at kende, både for dig og dit barn 🙂

Taget fra Appstore

Denne app er ikke som andre “lær klokken apps”, idet der er fokus på at fortælle en historie, samtidig med at man lærer klokken at kende. Historien og fortælleformen er tæt forbundet med den, som mange børn allerede kender fra engelskportalen Mingoville.com, der benyttes af en lang række skoler. Mingovilles Lær Klokken vil, gennem leg og sjove spil, lære dit barn at kunne klokken – og det hele er krydret med flotte animationer og spændende lydeffekter.

— INDHOLD —

 • Animerede figurer der forklarer hvordan et ur ser ud og hvordan man kan se hvad klokken er
 • Animationsfilm der forklarer sammenhængen mellem et analogt ur og et digitalur
 • Fire levels som skal låses op – Halve og hele timer, Kvart i og kvart over, Fem minutter, 1 minut
 • Diplom som fortæller at eleven har gennemført spillet.
 • Diplomet kan emailes til venner og familie, eller deles på f.eks. Facebook
 • Flot grafik og spændende lydeffekter
 • Stemmer indtalt af rigtige skuespillere
 • Over 1000 lydfiler
 • Mange timers underholdning – OG læring!

— FEATURES —

 • Byg dit eget ur
 • Talende ur
 • Flyt viserne hen til det rigtige klokkeslet
 • Vælg det rigtige klokkeslet, så bussen kan køre til tiden
 • Bevægelsessensor der gør, at man kan spille nogle af spillene ved at bevæge enheden
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For