Gode Apps til Børn - Minecraft

Minecraft handler om at bygge ting… og man kan bygge alt i dette pixel univers.

I Minecraft kan man placere blokke, bygge ting og gå på eventyr i ens eget univers. Minecraft inkluderer også tilfældigt genererede verdener, og man kan spille multi player via et lokalt Wi-Fi-netværk, og overlevelse og kreative modes. Man kan bygge og skabe med venner overalt i verden, så længe man har reservedele og strøm på batteriet.

Det kan også handle om eventyr med vennerne eller se solen stå op over et blok agtigt havet. Du kan også besøge et land af svampe hvis det lyder mere som din kop te 😉

Minecraft findes til både Ipad og Iphone samt Android og koster 42 kr.

Ønsker du at købe Minecraft kan du bruge “Hent i App store” ikonerne herunder

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Lolas ABC fest i App Store Gode Apps til Børn - Køb Lolas ABC fest i Google Play store

Gode Apps til Børn - Minecraft

Minecraft for begyndere

Fra App store

Minecraft – Pocket Edition er en Universal App! Spil på enhver iPhone og iPad. Det er under konstant udvikling takket være vores gratis opdateringer.

Minecraft er om at placere blokke til at bygge ting og gå på eventyr!

Pocket Edition inkluderer tilfældigt genererede verdener, multiplayer via et lokalt Wi-Fi-netværk, og overlevelse og kreative modes. Du kan håndværk og skabe med dine venner overalt i verden, så længe du har hænderne reservedele og batteri til at brænde.

Vores seneste opdatering tilføjet de ikoniske Creepers. De er store, grønne, middelværdi og explody. Men det er blot en af ​​mange. Siden Minecraft – Pocket Edition først dukkede op, fortsætter vi med at tilføje masser af nye funktioner, herunder …

– Støtte til iPhone 5 er widescreen display
– Mad! Nu kan du lave mad og gå sultne
– Swords! Bows! TNT! Armor!
– kister
– Skeletons
– Edderkopper
– Beds
– Malerier
– Meget mere!