GOZOA Nøglejagten

Vi har været så heldige at få lov at teste den nyeste app fra GOZOA teamet, GOZOA Nøglejagten – den sidste uges tid, før den blev tilgængelig for andre idag d. 28. April.

Her hos Gode Apps til Børn er vi rigtig glade for GOZOA app’s, det der ikke nogen tvivl om, og GOZOA Nøglejagten er ingen undtagelse. Men kunne man forvente andet fra et firma der er blevet nomineret til Danish App Award 2013, rost og anbefalet i Fagbladet Folkeskolen og modtaget 6 STJERNER, TOP PICK og EDITORS CHOICE af topanmeldersider i USA, Canada og Australien, samt fået absolut topkarakter hos danske app-anmeldere og Websites målrettet børn og forældre.

Gode Apps til Børn - Gozoa nøglejagten Gode Apps til Børn - Gozoa nøglejagten

I GOZOA Nøglejagten skal du befri GOZOAs venner fra den onde skurk. Finde de mystiske nøgler, kæmpe mod fjender og indsamle diamanter, der kan bruges som valuta i GOZOAs hjemby og jagte skurken på den magiske planet Lurra, der bl.a. byder på knastør ørken, et smukt vinterlandskab, og forstenende bjerge.

GOZOA Nøglejagten har masser af opgaver, regnestykker og lær tiden, og de findes i 6 forskellige sværdhedsgrader. Så der rigtig god mulighed for læring.

Gode Apps til Børn - Gozoa nøglejagten

I har alle en unik mulighed for at kunne downloade GOZOA Nøglejagten til kun 16 kr.

I første omgang kommer den kun til Apples Ipad’s, da iphones skærm er for lille, men kommer senere til Android tablets.

GOZOA har gjort det igen, en lækker app ind på 1. pladsen her hos Gode Apps til Børn.

Ønsker du at købe GOZOA Nøglejagten kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent GOZOA – Nøglejagten i App Store Gode Apps til Børn - Hent GOZOA nøglejagten i Google Play store

Fra GOZOA

GOZOA udgiver efterfølger til anmelderroste ´Leg & lær matematik´ app.

GOZOA, skaberen af ´Leg & lær´ apps til børn, har udgivet GOZOA Nøglejagten, en efterfølger til den populære GOZOA – Leg & lær matematik app. GOZOA – Leg & lær matematik, udgivet i april 2013, har høstet Editors Choice og Top Pick fra amerikanske anmeldersider og er på top 25 listen over de bedst indtjenende apps, i kategorien børn 6-8 år, i den danske App Store.

Med den nye matematikapp, Nøglejagten, kan børn mellem 6-11 år øve deres matematiske færdigheder indenfor aritmetik og klokken samtidigt med, at de leger sig igennem et udfordrende platformspil.Hver aktivitet er designet til at fremme deres lyst til at øve matematik ved, at motivere dem med kendte spilelementer og nyskabende gameplay.

GOZOA – Nøglejagten til tablet er tilgængelig den 28 april 2014 i App Store og Google Play til 25 kr. GOZOA fokuserer på at være en følgesvend til barnets skolegang.

Målet er ikke nødvendigvis at undervise, men at træne. Opgavetyperne er meget fleksible og forskellige og barnet vælger selv, hvilken sværhedsgrad der skal spilles på ved hver bane, så det er nemt at tilpasse spiloplevelsen til sit niveau. ”Vores børnetestpersoner i alderen 6-11 år fra skoler i Køge, Lyngby, Virum og Bagsværd, blev især draget af, at de underjordiske huler gemmer mange hemmelige udfordringer og at man gennem spillet kan samle diamanter, der kan bruges som valuta i GOZOAs hjemby,”siger GOZOAs Founder, Nicolai Hartmann. ”Og de elskede at man skulle gå på opdagelse og finde 3 magiske objekter i hver bane for at åbne døren til matematikopgaverne.

” GOZOA – Nøglejagten er GOZOAs fjerde titel, siden Nicolai Hartmann grundlagde virksomheden i 2012 for at afhjælpe manglen på motiverende læringsapps til hans egne 4 børn og 2 bonusbørn.

GOZOAs kollektion af apps er testet og kvalitetssikret af børn, lærere, IT-Vejledere og forældre. Kollektionen omfatter et bredt udvalg af matematikopgaver og opmuntrer børn til at forbedre deres niveau ved, at belønne dem med bonusser, jo bedre de klarer opgaverne og jo sværere opgaver de vælger.

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
96