Wombi matematik app

Wombi matematik app

I Wombi matematik gælder det om at matche  regnestykker med tilhørende svar. Man kan vælge en af typerne addition, subtraktion, multiplikation, division eller vælge at blande alle regnearter.

Matematikniveauet kan tilpasset barnets niveau, så barnet ikke sidder med for svære opgaver eller for lette, og det vigtigt når de skal lære. Dette gør man ved at vælge de tal man ønsker at arbejde med.

Wombi matematik skiller sig ud fra fra de mange matematik apps ved at være puslespilsbaseret.

Wombi matematik app Wombi matematik app Wombi matematik app

Wombi matematik  findes i App store til 13 kr og virker til både iPhone og iPad, samt til Android i Google Play store og koster også 16,90 kr

Ønsker du at hente Wombi matematik kan du bruge “Hent i” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb Wombi matematik i App Store Gode Apps til Børn - Køb Wombi matematik i Google Play store

Taget fra App store

*** Et spil for børn, der gør matematik praksis sjovt! ***

Med Wombi matematik, matche dig illustrerede ligninger til deres svar! Spillere er præsenteret med en farverig væg fyldt med tegn, hver med en ligning eller svar skrevet på det. Målet er at parre ligningerne med de rigtige svar. Wombi matematik kan bruges til at øve addition, subtraktion, multiplikation og division. Hvor mange ligninger kan du løse?

Adapt spillet måde du ønsker det!
I Wombi matematik kan du øve addition, subtraktion, multiplikation og division. Du kan designe praksis for dig ved at vælge de numre, du gerne vil arbejde med. Eller bland dem alle og lære alt!

For begyndere og professionelle!
Du behøver ikke at være et matematisk wiz til at spille dette spil! Wombi matematik er designet til at hjælpe alle niveauer. Da du kan vælge, hvilke numre og tælle du vil øve, kan dette spil rumme studerendes læring grundlæggende tilføjelse såvel som børn, der ønsker at mestre hårdt multiplikation og division!

En sjov og nem måde at lære matematik
Denne touchscreen spil giver spillerne mulighed for at trykke på hver ligning for nemt at kombinere det med det rigtige svar. Spil sammen med en venlig student karakter, der gør dumme ansigtsudtryk, afhængigt af dine svar! Med sine sjove lydeffekter og farverige animationer, denne let-at-bruge spil er en underholdende måde at forbedre din tælle!

Er du klar til at have det sjovt med matematik?