Oscar og Olivia og snotdragen

Small Copenhagen har udgivet børnebogs App’en Oscar og Olivia og snotdragen .

Oscar og Olivia og snotdragen er efterfølgeren til Oscar og Olivia på rumeventyr og er den anden historie i den populære serie om de to søskende Oscar og Olivia, 

Oscar og Olivia vågner en morgen og er meget forkølede, Oscar ved heldigvis at det er snotdragen der gør folk forkølede, fordi den render rundt og sprøjter snot op i folks næser. Så nu går jagten ind på den “frygtelige” snotdrage. Oscar og Olivia er en helt ny måde at fortælle historier til børn og barnlige sjæle. Historien kan bruges både på Ipad og Iphone, som godnathistorie, til fælles hygge på sofaen, som afslapning på køreturen og meget meget mere. Du bestemmer selv, om historien skal læses højt på dansk eller engelsk, eller hvis du har en iPad, om du selv vil læse højt.

Gode Apps til Børn -Oscar & Olivia og Snotdragen

Oscar og Olivia og snotdragen er en fantastisk flot og dragene app, jeg elsker alle de lækre tegninger.

App’en var faktisk nomineret til Danish app awards i år, det siger jo lidt om den.

Oscar og Olivia og snotdragen findes desværre kun til iPad og iPhone og koster 25 kr. men udvikleren overvejer i øjeblikket også at lave til android.

Ønsker du at købe Oscar og Olivia og snotdragen kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra. Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb Oscar og Olivia og snotdragen i App Store

Sprog: Dansk og Engelsk

Skrevt og tegnet af: Thomas Mygind Christensen
Dansk oplæsning af Thomas Mygind Christensen
Engelsk oplæsning af Brian Patterson

Her kan du læse et par kommentarer fra App store.

Fantastisk atter engang

by Pernille Tasholm

Igen SÅ flotte billeder og farver som børnene elsker og ikke mindst endnu engang en super sød historie – kan kun anbefalet 🙂

Fantastisk

by Miss Diesel

De 19 kr. er rigtig godt givet ud. Helt fantastisk godt lavet. Vi glæder os til den næste bog :0)

Fra App store

Dette er den anden historie i den populære serie om de to søskende Oscar og Olivia.
Oscar og Olivia vågner en morgen og er meget forkølede, Oscar ved heldigvis at det er snotdragen der gør folk forkølede, fordi den render rundt og sprøjter snot op i folks næser. Så nu går jagten ind på den “frygtelige” snotdrage.

Oscar og Olivia er en helt ny måde at fortælle historier til børn og barnlige sjæle. Historien kan bruges både på Ipad og Iphone, som godnathistorie, til fælles hygge på sofaen, som afslapning på køreturen og meget meget mere.

Du bestemmer selv, om historien skal læses højt på dansk eller engelsk, eller om du selv vil læse højt. (Læs selv er kun muligt på Ipad)

Sprog: Dansk og Engelsk

Dansk oplæsning af Thomas Mygind Christensen
Engelsk oplæsning af Brian Patterson

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
91