Laer Klokken miniklub

Lær klokken med Miniklub

Danske miniklub har lavet denne lær klokken app. Og den fungerer faktisk meget godt.

I ‘Lær Klokken med Miniklub’ møder dit barn de skøre tidskrabber, der holder til ved det store sunkne ur på bunden af havets overflade. Sammen med lærerinden Marina skal dit barn lære om klokken med timer, kvarterer og minutter. Og der er digital ur også, så man hele tiden kan sammenligne.

Laer Klokken miniklubLaer Klokken miniklub

Lær klokken med Miniklub findes til både Iphone, iPad og Android. App’en koster 19 kr

Ønsker du at hente Lær klokken med Miniklub kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Lær klokken med Miniklub i App Store Gode Apps til Børn - Hent Lær klokken med Miniklub i Google Play store

Herunder kan du læse hvad en anmelder har skrevet om app’en i App store.

Hvad er klokken far?

Det spørgsmål behøver jeg snart ikke svare på mere. Det lader til at min søn efterhånden har fanget det med viserne på et ur efter han har siddet og leget med denne app.

Taget fra App store

I ‘Lær klokken med Miniklub‘ møder dit barn de skøre tidskrabber, som holder til ved det store sunkne ur. Sammen med lærerinden Marina skal dit barn lære om klokken med timer, kvarterer og minutter.

OM Lær klokken med Miniklub

I ‘Lær klokken med Miniklub‘ øver dit barn sig i at stille urets visere på det rigtige klokkkeslæt og lærer om timer, kvarterer og minutter. Det er sjovt og lærerigt for dit barn, at dreje på urets visere og opdage, hvordan timer og minutter hænger sammen.

FEATURES

● Dansk tale – Alle spillets figurer taler dansk
● Udviklet i samarbejde med forældre, pædagoger og børn
● Tre sværhedsgrader, hvor der belønnes med flotte medaljer
● Børnevenlig brugergrænseflade som gør spillet nemt at finde ud af
● Super flot og stemningsfuld – Der er kælet for udtryk, lyd og musik

SIKKER FOR DIT BARN

● Børnesikring – Dit barn kan ikke ved en fejl komme til at købe noget
● Ingen reklamer – Der er ingen 3. parts reklamer
● Kræver ikke internet – kan spilles f.eks. i bilen eller i sommerhuset

HVAD ER MINIKLUB?

Miniklub er et stort læringsunivers af høj kvalitet med dansk tale, som forbinder seriøs læring med leg. Miniklub findes som online spil på hjemmesiden Miniklub.dk og nu også som en række apps til iPad og iPhone. På Miniklub.dk kan dit barn lære om alfabetet, ord, rim, matematik, engelsk, klokken, former og farver.