Dragonbox numbers – fantastisk matematik spil

DragonBox numbers er endelig udkommet på dansk, jeg har gået og holdt øje og ventet på det skulle ske.

Dragonbox er rost for deres fantastiske matematik spil, og dragonbox numbers er ingen undtagelse. Og Smilla er lige i målgruppen så den er allerede testet 🙂

Dragonbox numbers er udviklet af firmaet we want to know, der står bag de fantastiske apps Dragonbox elementer og Dragonbox Algebra 12+.

I DragonBox numbers er hvert nummer mellem et og ti repræsenteret ved en Noom, der har hver sin farve og højde, der igen viser tallets værdi. Noomerne kan deles ved at svipe hen over dem med fingeren, eller du kan lægge to noomer sammen ved at trække en ovenpå en anden, som så spiser den anden.

Samler barnet f.eks. den lilla en noom med den gule to noom får man en rød tre noom, og samler barnet den med endnu en gul to noom får man så en grå fem noom. Den største Noom, er en ti noom, så samler man større tal, som f.eks. tretten vil det bestå af en sort ti noom med en rød tre noom ovenpå.

DragonBox Numbers oversigt

Dragonbox numbers består af tre forskellige dele – et puslespil, stigen og sandkassen.

DragonBox Numbers puslespil

Puslespils delen, er forskellige figurer der skal samles ved hjælp af tal. Det starter nemt med små enkle puslespil hvor barnet kun har de Noomer der skal bruges. Men jo længere man kommer i spillet, jo sværere bliver opgaverne, både i kompleksitet og i behovet for at dele eller samle Noomerne.

Det sted, hvor Noomen skal placeres i puslespillet vises på forskellige måder, for eksempel ved et bestemt antal øjne eller det tilsvarende tal. Nogle gange skal barnet også forme et tal. Og når barnet får samlet hele puslespillet, får de nogle mønter som belønning, og disse kan efterfølgende bruges til at låse op for nye puslespil. Jo vanskeligere gåder / puslespil jo flere mønter kræver det, og barnet kan være nødt til at løse nogle af de nemmere opgaver flere gange for at samle mønter nok, det motiverer til at blive ved.

Puslespillene har også det klassiske 3 stjerners belønningssystem som vi kender fra så mange andre apps. Der er ingen krav til at indsamle tre stjerner, men det giver en ekstra incitament til at gentage, at muligheden eksisterer.

DragonBox Numbers - puslespil DragonBox Numbers - kravl op af stigen DragonBox Numbers - 350 udfordringer

I sandkasse delen er der ingen udfordringer, her kan barnet lege frit med Noomerne og sætte dem sammen som de ønsker.

I stige delen af Numbers kan barnet opbygge større antal, så de når den angivne højde, markeret ved en stjerne. Også her får de mønter når du lykkes. I denne del lærer barnet at forstå, hvordan mindre tal kan opbygges til større antal.

Det er muligt at have op til fire brugere på samme enhed, det dejligt når man har flere børn 🙂 Der er ingen reklamer eller in-app køb. Det er også muligt at få en forælder konto for at følge barnets fremskridt, dette kræver dog registrering, men der virkelig noget at følge da der f.eks. er 350 forskellige gåder og tusindvis af matematiske opgaver. DragonBox Numbers findes på flere talte sprog, heriblandt dansk, som jeg syntes er vigtigt for læring da det sætter ord på tallene, og hvad der sker. Hvis f.eks. barnet sammensætter  to noom og tre noom siger en stemme “to plus tre er lig med fem.”

App’en er for børn i alderen 5-8 år, selv om både nogle yngre og ældre børn også ville kunne have stor gavn af den.

DragonBox Numbers er findes til iPhone og iPad samt Android og koster  59 kr Det er en af de dyreste apps jeg har testet, men den er virkelig fantastisk og alle pengene værd.

Du kan hente app’en via ikonerne under anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse

 

Taget fra App store

Giv dit barn det fundament for matematik læring de har brug for i fremtiden,  med DragonBox Numbers.

DragonBox Numbers vil lære dit barn, hvad tallene er, hvordan de arbejder, og hvad du kan gøre med dem. Spillet gør det nemt og sjovt for dit barn at få en intuitiv forståelse af tal. Det er en stor Introduktion til den vidunderlige verden af ​​matematik.

DragonBox Numbers bringer matematik til livet ved at dreje numre i farverige og relatable tegn, kaldet Nooms. Værelserne kan stables, skåret, kombineret, sorteres, sammenlignes og legede med, alligevel dit barn behager.

Den app indeholder tre typer af gameplay til dit barn til at udforske, hver designet til at udfordre dit barn til at bruge Nooms og grundlæggende matematik på en anden måde.
Den “Sandbox” i spillet er designet til at lade dit barn udforske og eksperimentere med Nooms. Det er også det perfekte værktøj for forældre og lærere til at forklare basale matematiske begreber til børn.

I afsnittet “Puzzle”, vil dit barn bruge grundlæggende matematik til at skabe deres egne puslespilsbrikker, og læg dem på det rigtige sted til at afsløre en skjult billede. Ethvert flytte dit barn giver styrker nummer mening. Dit barn vil udføre tusindvis af operationer, samtidig løse de 250 gåder.

I afsnittet “Ladder”, vil dit barn nødt til at tænke strategisk for at undgå forhindringer for at bygge større tal. Dit barn vil udvikle en intuitiv forståelse af, hvordan et større antal vedrører små tal, og øve grundlæggende matematiske strategier hvert skridt på vejen.

DragonBox Numbers er baseret på de samme pædagogiske principper som de andre spil i den prisbelønnede DragonBox serien, og virker ved at integrere læring problemfrit ind i gameplayet, ingen quizzer eller hjernedød gentagelser. Hver interaktion i DragonBox Numbers er designet til at øge dit barns forståelse af tal og styrke hans eller hendes kærlighed til matematik, der giver dit barn en fantastisk fundament for fremtidig matematik læring.

En virkelig gennemført og super app der lærer matematik på en måde der er til at forstå.
Børnevenligt
100
Lærerigt
100
Variation
100
Holdbarhed
100
Brugeranmeldelser16 stemmer
59
For
Ingen In-App køb
Gennemarbejdet
Imod
Pris
100
MUST HAVE