Dr. Pandas Restaurent 2

Dr. Pandas Restaurent 2 er lige kommet ud, og det er endnu en super app fra Dr. Panda. Dr. Panda er en af de app udviklere hvor jeg nærmest bare henter uden at læse om det. Smilla elsker Dr. Panda apps og jeg har tidligere anmeldt både Dr. Pandas Hjem og Dr. Pandas Dagpleje

Med Dr. Pandas Restaurent 2 kan barnet lave den mad de har lyst til. Skal det være pizza, en lækker pasta, eller en suppe så krydret at kunderne spyer ild så kan man det, og der utroligt mange redskaber man kan bruge.

Man kan riste, blende, stege og arbejde med over 20 ingredienser for at skabe den perfekte ret, eller den værste hvis man synes det sjovt 🙂

Restaurenten ligger på en lille ø, og gæsterne kommer sejlende. Laver man god mad til dem betaler de også gode penge for maden, så det gælder om at være opmærksom.

Gode Apps til Børn - Dr Pandas Restaurant 2

Dr. Pandas Restaurent 2 er efterfølgeren til populære Dr. Pandas Restaurent, og er i samme kategori som Toca Kitchen eller Toca Kitchen Monsters som jeg har anmeldt her.

Dr. Pandas Restaurent 2 findes til både Ipad og Iphone samt til Android. Prisen er 25 kr i både App store og Google Play store.

Ønsker du at købe Dr. Pandas Restaurent 2 kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Dr. Pandas Restaurent 2 i App Store Gode Apps til Børn - Køb Dr. Pandas Hjem i Google Play store

Fra Google Play store

Dr. Panda’s Restaurant har åbnet dørene igen, og denne gang kan du selv vælge mellem alle opskrifterne! Lav din drømme-pizza, en himmelsk pastaret eller en suppe, der er så stærk, at dine gæster vil spy flammer ud af munden! Sødt eller saltet? Stærkt eller bittert? Det er helt op til dig!

Børnene kan nu selv bestemme menuen i deres eget køkken hos Dr. Panda’s Restaurant 2! Fremtidens mesterkokke kan frit vælge, hvilken ret de ønsker at lave, og nøjagtigt hvordan den skal tilberedes! Snit, riv, steg og meget andet med over 20 ingredienser, og tilbered de perfekte retter! Servér dem for dine gæster, og hold øje med, hvordan de reagerer – reaktionen vil være forskellig hver gang! Hos Dr. Panda’s Restaurant 2 er du mesterkokken, så lad os få gang i gryderne!

Nøglefunktioner:

•Vælg mellem mere end 20 ingredienser: Fisk, kiwifrugt, æg, peberfrugter, tomater og mange flere!
•Snit, bag, kog, steg og meget mere for at tilberede den perfekte ret!
•Eksperimentér og hav det sjovt! Ingen tidsbegrænsning eller point-score.
•Se, hvordan gæsterne reagerer for at finde ud af, hvor god du er til at lave mad! Du vil se mange forskellige reaktioner!
•Inkluderer tilstanden Vegetarretter!
•Sikker børneunderholdning! Absolut ingen reklamer fra tredjeparter!

Undervisningsmæssige værdier:

•Lær de grundlæggende trin for mange forskellige slags retter!
•Bliv øvet i, hvordan forskellige opskrifter og køkkenredskaber virker!
•Observér ansigtsudtryk, og vælg de retter, som gæsterne gerne vil spise!

Download Dr. Panda’s Restaurant 2 NU, og kom i gang i køkkenet!

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
87