Dr pandas Hoopa city

Dr. Pandas Hoopa City

Vi har set lidt på endnu en app fra Dr. Panda. Hoopa City handler om at bygge en by. Dit barn kan bygge en by, lille eller stor, og helt som de ønsker.

Man kan vælge forskellige materialer og sætte det sammen på kryds og tværs og skabe masser af unikke bygninger.

Når der er huse, skal der jo også veje til, og så skal der jo skoler, butikker, og måske forlystelsesparker.

Det bare at gå igang.

Dr Panda Hoopa City - GodeAppstilBørnDr Panda Hoopa City - GodeAppstilBørn

Dr. Pandas Hoopa City findes til både Iphone, iPad og Android. App’en koster 25,56kr til Android og 25 kr til iPad og iPhone

Ønsker du at hente Dr. Pandas Hoopa City kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Dr. Pandas Hoopa City i App Store Gode Apps til Børn - Hent Dr. Pandas Hoopa City i Google Play store

Taget fra App store

Det er sjovt fordi at man helt selv kan få lov til at bestemme hvordan ens by skal se ud (-:

Planlæg og byg i Hoopa City! Kombiner forskellige materialer for at bygge veje, huse, og meget, meget mere sammen med din yndlings flodhest fra Dr. Panda spillene! Kan du finde den hemmelige kombination for hver enkel bygning?

Lad fantasien få frit løb og konstruer en by, lille eller stor, helt efter dit eget hoved i Hoopa City! Brug forskellige materialer og sæt dem sammen på kryds og tværs for at skabe alle mulige slags bygninger! Fyld landskabet med butikker, veje, skoler og endda forlystelsesparker eller stadions! For at skabe hver enkelt bygning, kræves der en særlig materialekombination, så vær ikke bange for at eksperimentere! Uanset om du ønsker at skabe et shopping-paradis, en badeferieby, eller en stille by ude i skoven, så kan det lade sig gøre sammen med Hoopa i Hoopa City!

Hoopa City er designet til børn, men folk i alle aldre kan bygge og have det sjovt!

Nøglekarakteristika:

– Byg din egen by – helt efter dit eget hoved!
– Leg og eksperimenter med 7 verdensskabende materialer, såsom vand, elektricitet og mursten!
– Oplev alle de forskellige bygninger!
– Gem dit spil, tag en pause, spil videre senere!
– Spil nøjagtig som det passer dig! Uden tidsfrister eller strikse regler!
– Ingen tredjeparts-annoncer.