Wuwu & Co. - Gode Apps til Børn

Wuwu og Co er en step in bog, en kreativ interaktiv e-bog til din ipad. Den er lige blevet udgivet, og den er blevet taget godt imod.

Smilla er helt vild med den, og syntes det fedt når hun skal gøre ting med ipad’en for at komme videre

“Det er en koldeste vinter i to tusind år.  Wuwu og hendes venner i skoven er søgt hen til Det Lille Røde Hus, hvor du kan hjælpe dem…”

Du kan læse eller høre historien, når iPaden ligger ned. Når du løfter den op, kommer du til skoven, hvor væsenerne bor. Her skal du bruge iPaden på forskellig vis: ryste den for at få sneen ned fra træet; råbe ind i den for at vække Gregers’ søskende; eller finde en gul farve med kameraet for at tænde lygterne i den mørke vinternat.

Wuwu & co step in bog  Wuwu & co step in bog

Wuwu og Co  findes i App store til 39 kr og virker kun på din iPad.

Ønsker du at hente Wuwu og Co kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb Wuwu og Co i App Store

Wuwu & co step in bog pressemeddelelse

Taget fra App store

Wuwu & Co – en Step In bog for børn, hvor man “træder ind” i historiens rum, og bliver en del af fortællingen.

“Det er den koldeste vinter i to tusind år. Wuwu og hendes venner i skoven er søgt hen til Det Lille Røde Hus, for at bede om din hjælp…”

Du kan læse – eller høre – historien om Wuwu og skovens andre væsener, når din iPad ligger ned. Når du rejser iPad’en op, kigger du pludselig ind i skoven, hvor væsenerne bor. Her kan du opleve Wuwus finurlige verden, og skal bl.a. i løbet af historien bruge din iPad på forskellig vis, fx ryste den for at få sneen ned fra træet, råbe ind i den for at vække Gregers’ søskende, eller finde en gul farve med kameraet for at tænde lygterne i den mørke og kolde vinternat.

Wuwu & Co. er en Step In bog, der åbner et magisk vindue ind til fortællingens rum. Det er en sød fortælling med overraskende fysiske interaktioner. Step In bøgerne lærer børnene om interaktionen mellem den fysiske og den digitale verden.

Gå på opdagelse i Det Lille Røde Hus, og i de fem verdener i skoven ved at løfte iPaden og pludselig befinde sig i fortællingens rum.

Appen indeholder:
Helt ny, rummelig måde at opleve fortællinger på.
Fem forskellige historier med oplæsningsmulighed.
Nye overraskende måder at interagere med din iPad.
Ingen in-app tilkøb.
Underholdning for hele familien.

Forfatter: Merete Pryds Helle
Illustration og art direction: Kamila Slocinska
Producer: Aksel Køie
Interaktionsdesign: Tim Garbos
Programmering og teknisk design: André Taono
Musik og lyd: Jesper Ankarfeldt
Oplæsning: Morten Søndergaard

App’en er udgivet af Touchbooks med hjælp fra Statens Kunstfond, og er udviklet af Step In Books.