Storest scan

Storest – leg fysisk butik med varer og penge

Storest – butik med kasseapparatet, varer og penge

I Storest leger barnet virksomhed alene eller sammen med deres venner. Der er et kasseapparat, og mange forskellige typer af varer at købe. Du kan vælge at spille med varerne i app’en eller printe og scanne via enhedens kamera.

Storest er udviklet af det polske selskab Pixle, og app’en minder om Lille Zebra Shopper og Toca Store. Fællesnævneren for disse apps er, at barnet på en sjov måde, kan lege butik. I Storest kan børn spille med dig selv eller med venner. Barnet kan spille enten som en virtuelle butik hvori produkterne er i app’en, eller du kan printe varerne og scanne via enhedens kamera.

Hvis du vælger at spille med virtuelle varer opfylder en af ​​hylderne i en butik. Varerne på hylderne er opdelt i kød, fisk, kager, frugt, grøntsager, brød og legetøj. Hver hylde har 10 til 12 produkter. På frugt hylderne findes for eksempel æble, banan, jordbær, pærer, kirsebær, osv.

Storest produkter

Produkterne er tilgængelige i uendeligt antal, og kan nemt trækkes til indkøbskurven. Hvert produkt har også en pris, men priserne er ikke realistiske, det måske lidt en skam.

Når man er færdig kommer man til kassen, hvor barnet lægger varerne op, og for hvert produkt viser kasseapparatet kvitteringen og hvad den samlede pris er.

Storest kassebånd

Når alle varer er scannet er det tid til at betale. Her kan man vælge imellem mønter til en værdi af 1, 2 eller 5, eller pengesedler til en værdi af 10, 20, 50 eller 100.

Hvis barnet betaler med for mange penge, og godkender, får man byttepenge tilbage. Dette går desværre ret hurtigt, da udregning er automatisk.

Storest kasseapperat

Jeg syntes det en super fin app, og jeg glæder mig til en dag at lave en fysisk butik med pigerne og lege butik. Det måske lidt ekstra sjovt for mig, da jeg er opvokset i købmandsmiljøet, mine forældre har både haft grillbar, døgnkiosk og købmandsbutik hvor jeg som ung stod ved kasseapparatet og fyldte varer på hylderne efter skole og i weekenderne.

Og det da meget fedt at man via ipad’ens kamera kan scanne QR koder, der fungerer som stregkoder som i en rigtig butik.

Storest scan

Når scanningen af varerne i kasseapparatet, trykker man på en knap, og får saldoen. Du kan derefter indtaste det beløb, du vil betale, og den app vil derefter beregne, hvor meget du får i gear. De penge der udskrives på printeren kan ikke scannes, men fungere mere som rekvisitter.

Storest

Storest er en fin app, der er nem at bruge og er fri for in-app køb eller reklame for tredjepart. Der er ingen indstillingsmuligheder, men gennem en info-knappen på forsiden, er eksterne links til App Store. Disse er dog beskyttet af en børnesikring. Du skal have en printer, der er sluttet til netværket for at skrive varerne. Du kan også sende dem til en hvilken som helst e-mail-adresse, men så er det nødvendigt at have en e-mail-konto på enheden.

Storest findes kun til ipad, og koster 25 kr

Du kan hente app’en ved at bruge knappen længere nede på siden

Taget fra App store

Et hvert barn kan blive en smart og klog shopper med Storest, bragt til dig af skaberne af Foldify! Storest er en sjov iPad app, der lærer børn om penge og shopping gennem en hands-on tilgang, med mulighed for at spille i både virtuelle og udskrives tilstande.

Med en bred vifte af attraktive produkter, regninger og mønter, og endda en realistisk kassen, Storest lader dig genskabe oplevelsen af en butik i dit eget hjem eller klasseværelset. Tilskynde gruppe spil ved at udskrive produkter med scanbare stregkoder, sammen med foldbare hylder til at holde varerne – ligesom i en rigtig butik! Fyld dit kurv, scanne stregkoderne ved hjælp af din iPad front kamera, og tælle op ændringen, mens du udfylder dit køb.

Ud over at lære at tælle og bruge penge, vil børnene elske de farverige grafik og realistiske lydeffekter af Storest. Muligheden for trykning produkter udvider spillet ud app, problemfrit fusionere det med den virkelige verden erfaringer.

En super app der opfordrer til leg, jeg syntes storest er en rigtig fin app.
Børnevenligt
96
Lærerigt
81
Variation
89
Holdbarhed
90
Brugeranmeldelser1 Stem
14
For
Digital og fysisk
sjovt
89
Anbefalet