Lola Panda

Lola panda læringsapps Pakke 2

I Lola Pandas læringspakke nummer 2 får du fire rigtig fine læringsapps, to til matematik og to til alfabetet. Jeg er selv meget begejstret for apps fra Lola Panda, og Smilla har spillet Lolas ABC fest og Lolas Matematiktog rigtig mange gange.

Lola pandas matematiktog 2

Opgaverne dækker både det at lære tallene, lære at skrive tal, bogstaver og ord, samt lære at regne. Samtidig er der en gulerod i enden når man har udført opgaver, i ABC festen får barnet lov til at puste balloner op, eller dekorere kage. I Lolas matematiktog 2 får barnet lov til at få venner med i toget m.m. så der er hele tiden noget der tilskynder til at blive bedre og løse opgaverne.

Lola pandas ABC fest 2Lolas ABC Fest 2Lolas matematikskib

Lola Pandas læringspakke 2 findes i App store til 69 kr og virker til både iPhone og iPad. Har de en eller flere af disse apps kan du stadig købe de resterende apps ved at købe denne app bundle og få det til en reduceret pris.

Ønsker du at hente Lola Pandas læringspakke 2 kan du bruge “Hent i” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb Lola pandas læringsapps Pakke 2 i App Store

Taget fra App store

Denne eksklusive Lola Panda ™ pakke til aldre 4-8 indeholder fire must-have spil til at lære når det er bedst!

Lolas ABC fest

ABCs og meget mere! Børn mestre brev anerkendelse og brug i deres tempo, og derefter få til at fejre deres succes ved at kaste en fest med Lola.

Lolas ABC fest 2

Det er fest igen med Lola! Børn er glædeligt udfordret med ordgenkendelse og stavning, udvikle deres grundlæggende læse- og skrivefærdigheder.

Lolas Matematik tog 2

Flere sjove opgaver ombord på math tog. Opgaver efterhånden udvikle sig som dit barn lærer, der bygger på mere udfordrende beregninger og tal sekventering på deres individuelle tempo.

Lolas matematik skib

Grundlæggende aritmetiske for børn – men tempoet i spillet stiger, når du får det rigtige. Easy niveau lærer tal og optælling. Når du lykkes, opgaverne gå videre til addition og subtraktion, og endelig multiplikation og division. Sjove overraskelser giver pauser under aktionen.

Disse underholdende spil er omhyggeligt designet til at forbedre dit barns skole parathed og udvikle grundlæggende færdigheder. Hvert spil indeholder klare, talte instruktion, så dit barn får ingen problemer med at lære med Lola.