Legehjul

Legehjul app

Legehjul appen hjælper jeres børn når de ikke ved hvad de skal lege, eller de bare ikke kan blive enige om hvem der skal bestemme den næste leg.

Legehjul er jo super simpel, men den gør hvad den skal. Jeg har alligevel flere gange set Smilla sidde og se nogle af videoerne og hun vil rigtig gerne vise mig dem så jeg også er klar når der skal leges næste gang 🙂

legehjul legehjul

Legehjul findes til både Iphone, iPad og Android. App’en koster 25 kr til både Android, iPad og iPhone

Ønsker du at hente Legehjul  kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Legehjul i App Store Gode Apps til Børn - Hent Legehjul i Google Play store

Taget fra App store

App´en indeholder et legebibliotek med 14 lege, så I kan nemt vælge jeres favoritter og skifte lege, så ofte I vil. Legene er inddelt i aldersgrupper, så de yngste får mulighed for at vælge lege der ikke indeholder alt for mange regler. Der er videoforklaringer til hver leg som nemt forklarer hvad legen går ud på. Tip App´en til en ven og aftal en legedag. Du kan også se hvilken leg du har leget mest ved at klikke på stjernen i App’ en.

Vi er en ganske almindelig familie. Mor, far og tre børn med job, skole, fritidsinteresser og hverdag. Vi elsker at lege, for når vi leger, opstår der magi.

Hvorfor elsker vi at lege? – fordi vi kommer til at grine, vi får bevæget os, vi bruger vores fantasi og bliver udfordret. Vigtigst af alt er, at vi er sammen i legen.

Ideen til denne App opstod, efter vi havde deltaget i succesfulde legedage i børnenes klasser. Efterfølgende lavede vi et papirslegehjul, som børnenes klasser kunne bruge i frikvarterne. Men hjulet blev ikke rigtig brugt, og når vi spurgte ind til hvorfor, var børnenes svar ofte, at de ikke kunne huske legenes regler og derfor var afhængige af hjælp fra en voksen. Et frikvarter er ikke fyldt med voksne, og derfor er det ikke muligt at få en voksen til at repetere lege og regler hele tiden.

Så begyndte vi at drømme..
Hvorfor ikke hjælpe børnene til at ”downloade” deres frikvarter?
Hvorfor stoppe der? Vi har mødt mange forældre, der – ligesom os – elsker at lege, og som sagtens kan bruge Legehjulet, når ungerne har legekammerater med hjem, i weekenden, til børnefødselsdagen eller udflugt i skoven eller på stranden.

”Vi laver en App”, tænkte vi. Men hvordan laver man en APP?
App-rejsen har været lang og spændende, men nu er vi der endelig. Takket være gode naboer, lån af børn og deres kammerater, grov udnyttelse af egne børn til lege-ideer og som spioner i vennekredsen, samt netværk som kunne lidt af det ene og det andet, er det lykkedes.

Appén er klar til download, og vi drømmer allerede om nye tiltag og flere lege. Hvem ved, måske mødes vi derude til en kæmpe legedag.