Dr Panda køkkenhave

Dr. Pandas Køkkenhave

Dr. Pandas Køkkenhave giver dit barn mulighed for at lære om at dyrke grøntsager og frugter. Giver dem en ide om hvordan det er at få jord under fingrene.

Fra det at så frøene, til at vande planterne, se dem vokse og få masser af sol. Der er mere end 12 forskellige grøntsager og frugter. Desuden kan man slå græsset og holde haveredskaberne i orden.

Endnu en super app fra Dr. Panda.

Dr Panda køkkenhaveDr Panda køkkenhave

Dr. Pandas Køkkenhave findes til både Iphone, iPad og Android. App’en postkortene koster henholdsvis 19 kr til iPhone og Ipad samt 17,99 kr til Android.

Ønsker du at hente Dr. Pandas Køkkenhave kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Dr. Pandas Køkkenhave i App Store Gode Apps til Børn - Hent Dr. Pandas Køkkenhave i Google Play store

Taget fra Google Play store

Pløj, plant, vand og høst i Dr. Pandas Køkkenhave!

I Dr. Pandas Køkkenhave vil din lille landmand gro alle former for grøntsager og frugter for sine helt egne dyrekunder!
Børnene kan dyrke og høste over 12 forskellige slags frugter og grøntsager i Dr. Pandas Køkkenhave og kombinere sjov og klare pædagogiske værdier. Dr. Pandas Køkkenhave lærer børnene om processen fra dyrkning til høst af forskellige grøntsager og frugter.
Inkluderer 2 bonusspil! Lærerige værdier for både børn og forældre mens man har det sjovt!

FUNKTIONER I DEN FULDE VERSION:
– 30 forskellige trin, inklusiv at grave, pløje, så, vande og høste
– 2 pædagogiske bonusspil inkluderet
– 5 forskellige dyregæster
– 12 forskellige grøntsager og frugter
– Børnesikkert – ingen køb i app’en eller links fra tredjeparter