Sago Mini friends

Sago Mini Friends

Sago Mini Friends er en sød app fra Sago Sago. Få på en legeaftale med dine foretrukne Sago Mini venner! Tag en tur til en vens hus, og lad det sjove begynde. Hjælp Robin med at reparere et fuglehus, leg klæd ud med katten Jinja eller nyde en snack med hunden Harvey. Med fem venner og ti aktiviteter, er der en masse at udforske.

Sago Mini Friends omfavner ånden i en legeaftale og inviterer børnene til at styre handlingen og deltage i det sjove.

Sago Mini friends Sago Mini friends Sago Mini friends

Sago Mini Friends findes til både Android, Iphone og Ipad og koster 25 kr.

Ønsker du at hente Sago Mini Friends kan du bruge “Hent i …” ikonerne herunder og på den måde støtte Gode Apps til Børn. Rigtig god fornøjelse!

Hent Sago Mini Friends i AppStore Hent Sago Mini Friends i Google Play

Taget fra Google play store

Kom ud og leg med dine bedste Sago-minivenner! Tag på en gåtur hen til din vens hus, så legen kan begynde. Hjælp fuglen Robin med at reparere et fuglehus, klæd dig ud med katten Jinja, eller nyd et hurtigt måltid med hunden Harvey. Der er masser at lave med fem venner og ti aktiviteter.

Leg med venner er en vigtig del af et barns liv. Med den betroede app Sago Mini Friends kan børn fører an i legen. Appen er en del af den prisvindende pakke af Sago Mini-apps, og den vil helt sikkert bringe glæde hos både dig og dine børn.

Funktioner
• Fremmer empati, glæden ved at dele og kreativitet gennem fantasifulde lege
• Sjove, praktiske aktiviteter fra et hurtigt måltid til opvask
• Sjove overraskelser og reaktioner
• Perfekt til at lege med venner og familie
• Fiktive historier, der passer til aktiviteterne
• Anbefales til børn i alderen 2-4 år
• Intet salg i appen eller tredjepartsreklamer, så du og dit barn kan lege uden afbrydelser!

Vores team af designere og udviklere skaber apps, som børn elsker og forældre stoler på. Vi udvikler vores apps på baggrund af børns naturlige sans for mirakler, kreativitet og nysgerrighed, så appene er sikre, positive og sjove. Millioner af forældre stoler på Sago Mini og anser den for at være den ideelle app til deres børn.

Børnevenligt
Lærerigt
Variation
Holdbarhed
Brugeranmeldelser1 Stem
4.3