Pepi Bath 2

Børnevenligt
Lærerigt
Variation
Holdbarhed
Brugeranmeldelser0 stemmer
4.4

Pepi Bath 2 er efterfølgeren til den sjove og noget så populære Pepi Bath (ta da…) der har vundet flere priser og med god grund.

Her kan dit barn vaske, børste tænder og nusse de forskellige firgurer på mange forskellige måder i app’en. Det en sjov måde for barnet at lege bade rutinerne ind og forhåntligt huske at vaske hænder efter toiletbesøget m.m.

Og så er figurerne rigtig sjove. Jeg har siddet og vasket tæer på figurene med Sienna, børstet tænder, renset og meget mere.

Endnu en populær app fra Pepi Play som er meget populær herhjemme og Sienna er vild med den, ligesom hun er vild med Pepi Doctor og Pepi Tree der også er fra Pepi play.

 

 

Pepi Bath 2Pepi Bath 2Pepi Bath 2

Pepi Bath 2 findes kun i app store og koster 25 kr..

Ønsker du at hente Pepi Bath 2 kan du bruge “Hent i…” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

App store ikon - køb app'en her

Taget fra App store

Pepi Bath 2 er et rollespil spil, legetøj og en lille hjælper – afhænger af, hvad du leder efter. Det er en sjov måde at opleve badeværelse rutiner og tage sig af søde, små venner. Vi tog kedelige ting og gjort dem sjove at tilskynde læring gennem leg.

Pepi Bath 2 er en efterfølger til fan favorit og kritisk roste spil Pepi Bath. Samme på det centrale, men også udvidet på alle mulige retninger. Pepi Bath 2 tilbud opdateret grafik, glatte animationer, fire søde figurer, nye scener og masser af sjov!

Den app har seks forskellige scener – hver af dem dækker forskellige badeværelse situationen:
– Ved vasken,
– I badet,
– Gå til et toilet,
– At tage sig af tøj,
– Klæde dig ud,
– Vaskerum.

Pepi Bath 2 kan spilles både som et sæt proces med rengøring eller uden forudindstillet sekvens, børnene frit kan vælge, hvad de gør. Vi opfordrer også forældre til at spille sammen. Som en forældre, vi kommer i frustrerende situationer nu og da – børn ikke vil tillade at børste deres hår, protestere ethvert forsøg på at rense deres næse eller klippe negle. Pepi BATH 2 er her for at hjælpe. Spille sammen, tale om aktiviteter, og lære, at der er ikke noget skræmmende i at holde dig selv ryddeligt. Det er faktisk sjovt, især når bobler bliver involveret!

Ingen tredjeparts reklame.
Ingen in-app køb.