https://www.youtube.com/c/GodeappstilBørnDk

Godt nyt, Youtube kids

YouTube har lanceret en ny børnevenlig version af sin tjeneste til mobile, dog kun på det amerikanske marked for nu. Så det kræver amerikansk konto for at kunne hente det.

Youtube Kids app vil have indhold egnet til unge, som du ville forvente, og hvad jeg kan læse mig til, så vil det omfatte en række forældrekontrol funktioner, såsom en begrænser, der begrænser den tid af hver session, og en nem lyd fra og lyd til på videoer. Den app vil fra start have indhold fra en række partnere fra underholdningsindustrien, herunder Jim Henson TV, DreamWorks, National Geographic, og en række højt profilerede YouTubers.

Ud over at give adgang til passende indhold, vil app’en have gode muligheder for at hjælpe med nemt at finde videoer til børn. Dedikerede kanaler og afspilningslister, der spænder over tv-shows, lærings erfaringer, udforskning og musik vil være tilgængelig.

Yeoutube kids timerYeoutube kidsYeoutube kidsYeoutube kids

Youtube kids findes til både Iphone og iPad samt android og er GRATIS

Ønsker du at hente Youtube kids kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte mine anmeldelse. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Youtube kids i App Store Gode Apps til Børn - Hent Youtube kids i Google Play store

Taget fra App store

Den officielle YouTube Kids app er designet til små nysgerrige sind at dykke ned i en verden af ​​opdagelse, læring og underholdning. Denne gratis app er dejligt enkel og pakket fuld af alderssvarende videoer, kanaler og afspilningslister. YouTube Kids byder populære børneprogrammer, plus børnevenlige indhold fra filmskabere, lærere og skabere hele verden.

Designet til børn
Vi har taget den komplicerede ting og gjort en app selv små kan navigere – det betyder store knapper, let rulning og øjeblikkelig fuld skærm.

VIDEOER børn vil elske
Børn kan nyde favoritter som Sesame Street, Thomas & Friends, og Dreamworks, online hits som Mother Goose Club, TuTiTu, og Super enkle sange, plus noget andet, de er til – musik, spil, videnskab, håndværk og meget mere.

VIDEOER forældre kan føle sig godt om
Vi er så fokuseret på børnenes sikkerhed, som du er, så vi har bygget YouTube Kids app til at være en familie-venligt sted at udforske.

Når dit barn gennemser app hjem skærm, vil de finde et stort udvalg af kid-passende kanaler og afspilningslister. Hvornår søger familier i app, bruger vi en blanding af input fra vores brugere og automatiseret analyse til at kategorisere og frasortere de videoer, der gør forældre nervøse.

Og for ekstra ro i sindet, kan forældre hurtigt underrette YouTube, hvis de ser noget tvivlsom direkte fra app.