Gode Apps til Børn - Sound Touch

Sound Touch

Sound Touch er en app der lærer småbørn at kæde lyde og billeder sammen. Den er helt klart for de mindste børn. Sound Touch viser en masse søde tegninger af eksempelvis dyr, køretøjer eller musikinstrumenter. Når man rører ved en tegning, bliver der vist et foto af den ting, samtidig med at tingens navn bliver nævnt, og man hører lyden der hører til.

Det gode er, at ved hver ting, hører der 5 forskellige billeder til. F.eks. når man trykker på tegningen af en løve kommer der et billede af en fuldvoksen løve med stor manke, trykker man igen kommer der så et andet billede, f.eks. af en løve unge. Dette hjælper dit barn til at forstå der kan være forskellig udseende selvom navnet er det samme.

Gode Apps til Børn - Sound Touch

Jeg kunne godt forestille mig at Smilla kunne sidde med den lidt for sjov, men det først blev rigtig godt når hun får lov at sætte sig sammen med Sienna (hendes lillesøster) for at hjælpe og vise hende det.

Sound Touch er på 32 forskellige sprog, heriblandt Dansk, så børnene kan nemt lære på deres modersmål, eller hvis man ønsker de skal lære på et andet sprog såsom Engelsk.

Sound Touch er både til IOS Ipad og Iphone samt til Android og koster 32 kr. Den findes også i en Lite version, hvor man ikke får fortalt hvad det er man har trykket på, der er reklamer og ca halvdelen af tegningerne mangler.

Ønsker du at købe Sound Touch kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et link til Google Play store
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Sound Touch i App Store Gode Apps til Børn - Køb Sound Touch i Google Play store

Gode Apps til Børn - Sound Touch

[tabgroup][tab title=”Brugeranmeldelse 1″ ]Super børnespil..! Min knægt på 2 er hel vild med det[/tab][tab title=”Brugeranmeldelse 2″ ]Herlig app! Min søn på 2 år elsker det.. Kan klart anbefales[/tab][tab title=”Brugeranmeldelse 3″ ]Sound Touch er enkel og sjov, den vil helt sikkert fange dit barns interesse når det er nødvendigt[/tab][/tabgroup]

Taget fra Google Play

360 Lyde & Billeder af: Dyr, Fugle, Køretøjer, Musikinstrumenter og Husholdning

Designet af forældre – til små børn

Enkelthed er nøglen til en succesfuld applikation for børn. For de mindre børn kan selv swiping være lidt svært. Sound Touch bruger kun let berøring og det gør det supernemt for små fingre at navigere.

Applikationen åbner direkte på aktiviteten uden en hovedmenu. Den er inddelt i 6 kategorier der vises som billeder nederst på skærmen – dyr, vilde dyr, vilde fugle, køretøjer, musikinstrumenter og husholdning. På hver side vises der 12 enheder med lyse, søde tegninger. Rør ved at billede og et rigtigt fotografi af den ting bliver vist samtidig med lyden som hører til. Rør ved billedet og det forsvinder.

Når du leger med applikationen vil du opdage noget endnu mere smart – hver ting har ikke et men 5 rigtige fotografier og lyde! Når der kommer noget nyt hver gang du rører ved skærmen er det en god måde at fastholde barnets interesse på. Fotografierne er rigtig gode og det er lydene også.

Sektionen med musikinstrumenter spiller klassiske musikstykker – dine børn kan røre ved et klaver eller en trompet og høre 5 forskellige udgaver. Når de rører ved trommen vises et trommesæt, bongotrommer, marchtrommer, en pauke og tamburin. Med skibe og brandbiler, får og aber, harmonikaer og mundharmonikaer vil det tage noget tid inden de små bliver trætte af dette spil!

FUNKTIONER:
* Sound Touch kan sige navnet på hver ting inden lyden afspilles. Der er nu 30 sprog i SoundTouch.
* Tekst funktion understøttes for alle sprog.
* Meget nem at bruge – dit barn skal bare røre ved et billede for at åbne det.
* Lyse, farverige billeder som små børn elsker
* 360 smukke HD fotografier sammen med 360 lyde
* 6 kategorier – dyr, vilde dyr, vilde fugle, køretøjer, musikinstrumenter og husholdning.
* Hver kategori har 12 forskellige ting
* Hver ting har 5 forskellige lyde og fotografier
* Inkluderer populære klassiske musikstykker
* Når apparatet rystes gentages lyden
* Børn elsker at lege; forældre elsker at de lærer noget

Hjælp os med at gøre “Sound Touch” perfekt!
Hvis du synes at et talt navn skal udtales anderledes på dit sprog –
bedes du sende en besked til: soundtouch.interactive@gmail.com
og vi vil rette det i den næste opdatering.

Hent denne dejlige applikation til dine børn, de vil lære meget og de vil synes at det er sjovt!