Sago Mini Forest Flyer

Sago Mini Forest Flyer

Sago Mini Forest Flyer er en charmerende app, der underholder og glæder børn, mens de udforsker de mange overraskelser den magiske skov har at tilbyde. En virkelig vidunderlig app, du og dit barn ikke bør gå glip af!

I Forest Flyer er det muligt for børn at udforske skoven mens de flyver rundt med en lille lyserød fugl. Som de trykker og rører ved skærmen viser fuglen dem rund, og børnene kan nyde at se fuglen plaske, synge, danse og lege med vennerne. De vil også kunne finde andre sjove animerede overraskelser med hver rejse gennem denne magiske skov.

Forest Flyer er fuld af lyse farver og underholdende animationer, der appellerer til det unge publikum. Lydeffekterne bringer virkelig denne app til live som fuglen hviner, kvidrer og synger mens den flyver gennem skoven.

Og både Sienna på nu 1,5 år og Smilla på næsten 5 synes den er super hyggelig.

Sago Mini Forest FlyerSago Mini Forest Flyer

Brugerfladen er enkel og gør det nemt for børn at styre fuglen igennem skoven. Samlet set har udviklerne af Sago Mini Forest Flyer gjort et super stykke arbejde og skabt en app af høj kvalitet, der er let at bruge og underholdende for små børn.

Sago Mini Forest Flyer findes desværre kun i App store og koster 19 kr

Ønsker du at hente Sago Mini Forest Flyer kan du bruge “Hent i…” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Sago Mini Forest Flyer i App Store

Taget fra App store

Mere end 1 million downloads! Det sjove begynder ved Robins birdhouse. Ring på dørklokken og invitere din nye fjer ven ud at spille. Oplev den magiske skov sammen som du svæve gennem himlen, plaske i dammen, lave en lille dans, og få nye venner. Denne åben leg oplevelse er fyldt med spændende animerede overraskelser garanteret til at gøre din lille en fnise med glæde.

Lavet med kærlighed, Sago Mini Forest Flyer sætter børn i kontrol. En del af den prisbelønnede suite af Sago Mini Apps, app er sikker på at bringe glæde til din lille én.

funktioner
• Vælg mellem sommer og vinter scener
• Tryk på Robin, og flyve gennem skoven
• Vejledning Robin til de gule markører for at afdække sjove animationer
• Se Robin danse, synge og spille
• Mere end 20 sjove animationer at opdage
• Der fyldes op historier til at gå med de aktioner,
• Anbefales til småbørn
• Ingen i app køb eller tredjeparts reklame, så du og dit barn er fri til at opdage uden afbrydelser!