Gode Apps til Børn - Music Color icon

Music Color

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
Imod
77

Music Color er efterfølgeren til den populære Sound Touch app. Her lærer man at farverne samtidig med at barnet kan høre klassiske musikstykker.

For de helt små kan det at at trykke uden at komme til at swipe godt være list svært, det så jeg tydeligt da Smilla var lille. Men da Music Color kun fungerer via tryk, får børn ikke den der “hov, hvorfor flytter det sig, jeg trykkede jo bare” oplevelse.

Music Color har mere end 500 flotte HD billeder, Smilla var specielt helt vild med dem med vand, der en hvor man ser fiskene under vandet eller “den med Nemo” som Smilla siger 😉

Gode Apps til Børn - Music ColorMan har også mulighed for at trykke på et spørgsmålstegn når man er under en farve, så bliver der vist 4 billeder, og barnet skal vælge hvilket kort der har den tilsvarende farve.

Der også nogle der mener at klassisk musik hjælper børns udvikling, det skal jeg ikke kunne udtale mig om, men synes det er godt børn også kan præsenteres for andet end pop, Rock, dance og trance m.m. Og hjælper klassisk musik så det jo bare et plus 😉

Music Color er kun til IOS Ipad og Iphone og koster  39 kr. Den findes også i en Lite version, hvor man ikke får fortalt hvad det er man har trykket på, der er reklamer og ca halvdelen af tegningerne mangler.

Ønsker du at købe Music Color kan du bruge “Hent i Appstore” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Sound Touch i App Store

Taget fra Google Play

Lær farverne med musik – 40 + fuld længde klassisk musik stykker og 500 + smukke HD-billeder ( fra skaberne af “Sound Touch ” )

Designet af forældrene – for småbørn , børn og voksne

******

Musik Color kombinerer mellem indlæring af farver og fortrolighed af klassisk musik. Denne integration af musik og farver er simpelthen betagende .

Enkelhed er nøglen til en vellykket app til børn. For de yngre kan selv at swipe være lidt tricky. Musik Color kun er afhængig af tryk, hvilket gør det super nemt for små fingre at navigere .

Den app åbner ret til aktiviteten , uden en hovedmenu . Den er inddelt i 12 kategorier , der vises på skærmen som knapper malet med farver. Tryk på en knap for at åbne kategori, som forbindes ved sin farve.

Hver side har 9 viste elementer af søde tegneserie billeder , som er forbundet med farven på kategori. Tryk på et billede og en virkelige liv foto af elementet springer op , ledsaget af lyd, det giver . Tryk på billedet overalt, og det forsvinder.

Hver kategori af farve er også tilskrives en anden klassisk komponist . Mens inde i en kategori , er hans musikstykker spilles. Den app indeholder berømte stykker af 12 komponister : Bach , Beethoven, Mozart, Tjajkovskij, Brahms, Strauss , Bizet , Grieg, Rimsky – Korsakov , De- Falla , Holst og Saint- Saëns .

Afspilning rundt med den app , vil du opdage noget endnu sejere – hvert element har ikke én, men 5 rigtige billeder og lyde ! Nogle elementer endda bringe op flere klassiske stykker . Opdragelsen noget nyt hver gang du trykker på er en fantastisk måde at holde børnene opmærksomhed.

For eksempel viser at trykke på mælk element fra den hvide kategori a hælde mælk , drikke mælk fra glas, en baby drikke mælk fra flaske og en malkning af en ko. Alle elementerne er vist , mens Tjajkovskijs musik spiller i baggrunden .

Med delfiner og sommerfugle, blomster og træer, tog og fly , skyer og solnedgange , ville det tage et stykke tid for de små at bliver træt af dette spil!

FUNKTIONER:
* For at ændre det sprog og for flere muligheder på: “Settings” – > ” MusicColor ” .
* Hver kategori har et simpelt spil, hvor barnet har til at vælge den rigtige farve
* Meget nem at bruge – dit barn har blot at røre et billede for at åbne et element
* Lyse, farverige billeder , at små børn elsker
* 540 flotte HD billeder ledsaget med 280 høj kvalitet tilsvarende lyde
* 44 fuld længde høj kvalitet klassiske musikoptagelser , over 2 timers klassisk musik
* Mens der i de vigtigste side , er alle klassiske stykker afspilles i rækkefølge
* 12 kategorier af farver.
* Hver kategori har 9 forskellige emner
* Hvert element har 5 forskellige billeder ( og kan spille en tilsvarende lyd)
* Ryster enheden gentager lyden
* Børn elsker sjov , forældre elsker læring

Download denne dyrebare app til din lille en , vil det lære dem en masse, og dit barn vil synes det bare er sjovt !