Så det tid til at sætte gang i endnu en konkurrence. Denne gang sætter jeg en masse apps på højkant, håber det noget i kan bruge.

Vil du vinde disse dejlige apps:

DEL og SYNTES GODT OM på FACEBOOK (og kommenter du har delt) https://www.facebook.com/GodeAppsTilBorn

Eller

SKRIV EN KOMMENTAR til dette indlæg

Jeg finder 1 vinder der får disse apps

Gode Apps til Børn - Skriv & Lær HD Gode Apps til Børn - Lær at læse med Tim og Trine Gode Apps til Børn - Mindfulness for Børn Gode Apps til Børn - Miki Gode Apps til Børn - Sound of Bornholm

Finder 1 vinder der får disse apps

Gode Apps til Børn - Skriv & Lær HD Gode Apps til Børn - Lær at læse med Tim og Trine Gode Apps til Børn - Mindfulness for Børn  Gode Apps til Børn - Sound of Bornholm

Derudover finder jeg 7 vindere af  Skriv & Lær HD.

Gode Apps til Børn - Skriv & Lær HD

Jeg finder 4 vindere af Lær at læse med Tim og Trine

Gode Apps til Børn - Lær at læse med Tim og Trine

Alle apps er til iPad eller iPhone

Jeg finder vinderne søndag d. 2. Februar

Held og lykke

FACEBOOK har intet med denne konkurrence at gøre.

5 Responses

 1. Sussan

  Fantastisk side med inspiration til god læring for egne børn og ikke mindst de børn jeg dagligt har i mit arbejde. Ville være skønt at vinde. Har en søn der har fået interessen til at lære via ApS ; és verden så tak for det, ville nogen gange ellers ikke vide hvad vi skulle finde på..

  Sussan

 2. Anne Mette Frøsig Andersen

  Jeg vil rigtig gerne vinde de apps, har tre drenge der kunne få glæde af dem, samt jeg bruger ipad i hverdagen med mine dagplejebørn.

 3. Karina Olsen

  det ville da være super fedt at vinde nogle gode apps, mine tre børn i alderen 3, 7 og 9 år har lige været ude med deres far og købe første i- pad til huset efter at have sparet op længe så begejstringen er stor. Vi voksne har brugt din side til at guide os igennem junglen af apps, så det ville da være prikken over i’ et at vinde nogle af de apps du har sat på højkant.

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette