Jeg har haft meget travlt på det sidste da min familie og jeg er flyttet i nyt hus. Og dem af jer der har fulgt siden, ved måske jeg for et par år siden gik ned med stress.

Og hvis der noget der er stressende, så er det at flytte, og specielt for børn. Og mine piger var tydeligt påvirket. Ja faktisk fik vi at vide en dag at Sienna havde opført sig meget anderledes end hun plejer i vuggestuen, og Smilla havde flere dage hun bare ikke havde lyst at tage i skole selvom hun normalt elsker det. Og vi har selv kunnet mærke det tydeligt på dem, med let til gråd og temperament og det at sige farvel til et hus, og om ens ting skal med eller ej… forvirring og frygt.

Faktisk kom jeg hjem fra arbejde en dag og fandt post-its rundt i hele huset. Det var Smilla der havde været igang med, på egen hånd, at finde ud af hvilke ting der skulle blive og hvilke ting der skulle med til det nye hus. Da jeg siger det til Anita, bryder hun bare ud i et stort grin mens hun siger “ej er det det hun har gang i!”

Tjek lige billederne herunder, det da meget sjovt.

Smilla har sat post-its op i huset

Nu begynder vi at få lidt ro på…

Og så tænker du måske hvorfor skriver jeg egentligt alt det her??

Det gør jeg fordi jeg i perioden har brugt den super fine app – Mindfullness for børn hvor jeg har lagt på gulvet med primært Smilla for at stresse og slappe af. Og jeg det har vi nydt meget godt af.

Læs min anmeldelse af mindfulness app her

Da jeg gik til psykolog, blev jeg meget skuffet over Mindfulness da jeg ikke fik det ud af det jeg gerne ville… hun hjalp ikke rigtigt, gav mig ikke rigtigt nogle redskaber jeg kunne bruge ud over noget jeg allerede selv havde tænkt… så jeg holdt hurtigt op.

Jeg har så en vendinde der desværre også har været ramt af stress, og hun gik til et desideret mindfulness forløb og var meget glad for det. Så jeg tror omstændighederne, og hvis man tillader sig at tage tiden samtidig med man tror på det virker, så kan man få meget ud af det.

Smilla er lidt en vild pige, vi skal helst lege vildt, og hun virker mega overgearet til tider, og kan være meget svær at komme i kontakt med, men ligeså vild hun kan være, ligeså piget kan hun være, de er meget sjove de børn.

Men sammen med Smilla har jeg nydt godt af Mindfulness, og det kan jeg mærke at hun også har, og hun sagde endda til mig sidst, kan vi ikke godt gøre det igen imorgen far. Og i denne stressede verden hvor meget handler om arbejde og penge, og flere bliver ramt af stress, er det jo vigtigt at man passer på sig selv.

Så har du lyst at prøve en mindfulness app så prøv denne.

Vind mindfulness app

Mindfulness app - Mindfulness for Børn

Mindfulness app

Du kan derfor vinde den fine app, mindfulness for børn. Ja faktisk trækker jeg lod om hele 8 mindfulness apps, 4 her på siden og 4 inde på min facebook side.

Det eneste du skal gøre her på siden er

 1. skriv en kommentar herunder, hvem der vil få glæde af mindfulness app’en
 2. Skrive hvad der gemmer sig under like gaten herunder (hvis ikke du vil like dette indlæg, åber den automatisk efter et par minutter.)

[sociallocker id=”4717″] Lille gris - vind mindfulness app

[/sociallocker]

Jeg finde vinderne ved lodtrækning onsdag d. 23. december 🙂 Pøj Pøj

About The Author

Manden bag Gode Apps til Børn og blogger

Jeg er far til 2 piger. Smilla fra August 2009 og Sienna fra Februar 2013. Jeg leder altid efter nye apps til mine piger. Jeg foretrækker apps der ikke bare underholder, men også har en form for læringsværdi. Jeg bruger både Android og IOS, men de fleste apps bliver testet på Ipad eller iPhone.

Related Posts

16 Responses

 1. Mie Lyngbak

  Mig selv som stressramt mor til tre. Min søn med autisme og ikke mindst hans to yngre søstre. Billedet er af min yngstes yndlings dyr, en kær lille gris. ❤️

 2. Hanne

  Der gemmer sig en sød lille griseunge ????

  Appen ville være en fantastisk ekstra julegave til mine 3 skønne unger og deres mor .

  Ovenpå en flytning , farvel gamle venner/skole/børnehave og goddag nye i sensommeren og nu decemnberkuller har vi vist alle behov for at komme ned i gear og koble af og bare nyde roen og hinanden sammen

 3. Ritt

  Der gemmer sig en sød lille grisling.

  Jeg er lærer i indskolingen. Vi har ofte forskellige former for stille tid, inden vi slutter skoledagen. Det kan være massage, vejrtrækningsøvelser eller bare stille musik. Den app kunne være et super supplement for mine elever.

 4. Rikke H Frost

  Der gemmer sig den sødeste lille griseunge:-)

  Begge vores sønner kunne bruge app’en, men særligt yngstemanden (der fylder 6 år d 21/12) kunne have stor gavn, tror jeg. Han har rigtig meget uro i krop og hoved og har meget svært ved at finde ro, især ved puttetid.

 5. Trine

  Min datter som har gået på et mindfulnesskursus, og har god gavn af den cd hun fik der, når hun kæmper for at falde i søvn. Hendes to søskende ville også have meget gavn den. Billedet viser den sødeste lille gris. 🙂

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette