Jeg har været så heldig at få fat i 5 koder til Meditationer for børn 2 til iOS. Det er efterfølgeren til Meditationer for børn.

Det er et nyt system jeg tester til giveaways, og der flere muligheder for at få lodder.

Vind Meditationer for børn 2

Se også 

Beskrivelse fra App store

Appen indeholder 7 meditationer for børn i alderen 7-12 år. Meditationerne varer mellem 7 og 17 minutter, og guider blidt og kærligt barnet dybere i sin egen kerne.
Meditationerne kan bruges om aftenen for at hjælpe barnet til at falde i søvn, som en dejlig start på dagen, eller som et lille pusterum dagen igennem. Appen kan bruges til grupper af børn, i skoler, institutioner eller sfo´er som et lille afbræk i en lang dag.
Der er dejlig og rolig meditationsmusik i baggrunden, som ligeledes ligger tilgængelig i appen. Det kan anbefales at barnet har høretelefoner på når det lytter til meditationerne, for en mere rolig og koncentreret oplevelse.
Musikken kan bruges til at lytte til efter meditationen, evt. mens barnet falder i søvn.

Meditationerne tager afsæt i de buddhistiske mindfulness principper, men er udviklet således at de er tilgængelige for børn helt ned til 7 års alderen.
Når barnet mestrer at holde koncentrationen, samt fordybe sig i meditationerne er det muligt at gå videre til niveau 3 appen.
Alle meditationerne er skrevet og oplæst af Rikke Christensen.

11 Responses

 1. Dorthe Pedersen

  Vi ld spændende – jeg arbejder i en special klasse hvor det kunne være spændende at afprøve sidste på dagen hvor specialbørn er helt færdige ..

  Vh Dorthe

 2. Carina Jensen

  Som mor til to børn, den ene er autist og den anden ADHD er vi stor forbruger af mindfulness herhjemme. Det er noget af det eneste der kan få dem i ro for en stund så ville elske det.

 3. Sussan

  vil gerne vinde toeren da jeg har købt etteren og gerne vil ruge den i mit arbejde med børn i SFO og de tre dejlige jeg har herhjemme

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette