Lige nu kan du vinde Dr. Panda i Rummet til iPad eller iPhone.

Jeg udlodder 1 kode på facebook her: https://www.facebook.com/GodeAppsTilBorn

Og så udlodder jeg 2 koder lige herunder.

 

Vind Dr. Panda i Rummet

 

HUSK at det tæller ikke at kommentere på denne post, tilmelding skal køre via det plugin der er herover.

Læs anmeldelsen af Dr. Panda i Rummer her

2 Responses

 1. Maria

  Tak (!!) for en god blog. Jeg følger altid med, for her finder jeg (den bedste) inspiration til nye apps til sønnike på 3. Det er her vi lærte dr. Panda at kende og nu kan vi slet ikke undvære ham! – og det er her vi finder de ellers dyre spil helt gratis eller på tilbud. Så tusind tak 🙂

  • René Høj

   Hej Maria

   Fedt, jeg er rigtig glad for at høre i har glæde af det!

   Og tusind tak for de flotte ord! Og ja Dr. Panda er virkelig også en af vores yndlingsfigurer… og der snart en ny app på vej fra dem 😉

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette