Vind apps for 375 kr

Vind apps for 375 kr

Lige nu kan i vinde nedenstående 3 apps. Jeg har 5 koder til hver, og de koster 25 kr stykket. så der apps for i alt 375 kr.

1. og 2. præmie får 1 af hver af de 3 apps

3. 4. 5. 6. 7. og 8. præmien vinder en enkelt app.

De sidste 3 apps, 1 af hver app bliver udtrukket på facebook

For at deltage her på bloggen skal du bruge funktionerne herunder. Jo flere ting du gør jo større er din vinderchance. Pøj pøj

Vind apps for 375 kr

Kender du Pippi LangstrømpeKender du Pippi Langstrømpe?

Måske skulle man hellere spørge: Hvem kender ikke Pippi Langstrømpe? I denne højt elskede klassiker af Astrid Lindgren flytter verdens stærkeste pige ind i Villa Villekulla og møder sine nye venner Tommy og Annika. Hele den originale historie er med sammen med alle de vidunderlige tegninger. Selvfølgelig bliver historien også fortalt i sin helhed. Ved at klikke på ting og personer finder man spændende animationer, skjulte lyde, to tilhørende spil og et tegneværksted. Alle mulige spændende oplevelser venter dig, når du træder ind i Pippis verden.

Bennys badekarBennys badekar

Drengen Benny fanger en haletudse og tager den med sig hjem i badekarret. Iført sit frømandsudstyr dykker han ned i en utrolig spændende fantasiverden, hvor han sammen med haletudsen oplever mange sjove og mærkelige ting.
Velegnet som højtlæsningsbog for børn mellem 5-9 år.

Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte og se på de flotte illustrationer. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

 

Så blev farfar et spørgelseSå blev farfar et spøgelse

Esben havde en farfar, han kalde Farfar. En dag havde Esben ham ikke mere, for Farfar døde. Esbens mor sagde, at Farfar var blevet til en engel. Esbens far sagde, at Farfar blev til jord. Men ingen af delene passede, for en nat sad Farfar pludselig på Esbens kommode og gloede ud i mørket. »Farfar?« spurgte Esben. »Hvad laver du? Jeg troede, du var død?« »Det troede jeg også,« sagde Farfar. »Ørj,« sagde Esben. »Du er blevet til et spøgelse!« »Sikke noget,« sagde Farfar.

Kim Fupz Aakeson er prisvindende børnebogsforfatter. Bogen er smukt illustreret og fortalt af Martin Brygmann.

»Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. Du kan selv følge med i teksten ord for ord under oplæsningen. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte til oplæsningen og musikken og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.«