Trunky apps Giveaway - Gode Apps til Børn

Trunky apps Giveaway

[easy_ad_inject_2]

KONKURRENCEN ER SLUT

Jeg har denne giveaway hvor jeg har 4 apps. Alt efter hvor mange der melder sig kan du endten vinde dem alle 4 eller måske kun en enkelt.

Skriv en kommentar til indlægget med hvilken app du bedst kunne tænke dig for at få et lod i trækningen.

Denne giveaway kommer også til at køre på Gode Apps til Børns Facebook side fra i aften omkring kl 19, så smid også en kommetar der for at øge din chance.

Jeg finder vinderen/vinderne lørdag

Den første app er Trunky lærer bogstaver

I spillet styrer du elefanten Trunky som skal finde de rigtige bogstaver til forskellige ord. Og selvfølgelig bliver Trunky begejstret når det lykkedes.

I spillet lærer du 200+ Dolch ord som hjælper dit barn med at læse bedre. Dolch ord dækker over de mest brugte ord som børn med fordel kan tilegne sig. I mange skoler er det et krav at børnene skal lære Dolch ordene indenfor de første 3 skoleår. Læsning kræver en stærk fonetisk base og mestring af forskellige ordtyper hvilket Dolch ordene giver.

 trunky-lærer-bogstaver trunky-lærer-bogstaver-02 Trunky huskespil i App store 

Den næste app er Trunky lærer tal

I spillet styrer du elefanten Trunky som skal finde de rigtige tal til forskellige regnestykker. Og selvfølgelig bliver Trunky begejstret når det lykkedes.

I spillet lærer du både plus og minus med store og små tal.

 trunky-lærer-tallene trunky-lærer-tallene-02 Trunky huskespil i App store

Så er der Trunky huskespil

Trunky huskespil er en klasisker med et lille læringstwist udviklet af danske udviklere i samarbejde med psykolog som er ekspert i børn, spil og læring. I spillet har du dit klassiske vendespil, men også andre andre variationer (billeder, tal og bogstaver). I hver af de tre kategorier er der også utallige variationer. Der er noget for alle aldersgrupper.

 trunky-huskespil-02 trunky-huskespil Trunky huskespil i App store

Og Trunky puslespil

Trunky puslespil er hele 30 sjove puslespil til børn fra 2 år. Der er masser af sjove figurer som børnene elsker. Hele oplevelsen er meget nem for børn og alt er lavet af danske udviklere i samarbejde med psykolog med speciale i børn, læring og spil.

 trunky-puslespil trunky-puslespil-02 Trunky puslespil i App store