Kaninen der så gerne ville sove
Bogen KANINEN DER SÅ GERNE VILLE SOVE

Kaninen Der Så Gerne Ville Sove – super til småbørn

Jeg har hørt om Kaninen der så gerne ville sove rigtig mange gange, både på nyheds sider, men også ud over de sociale medier. Og den bliver omtalt som Børnebogen som vi forældre har gået og ventet på, med godnathistorien der faktisk virker!

Nu er jeg så heldig at begge mine piger er gode til at sove, og til at lægge sig til at sove. Faktisk har Sienna et par gange selv taget sin bamse eller hva hun ville sove med den dag og så gået i seng og har lagt sig. Men hjemme hos os er godnat læsning en stor prioritet, ikke at det bliver gjort hver eneste aften. Men Kaninen der så gerne ville sove tror jeg kunne være rigtig spændende at læse for dem.

Kaninen der så gerne ville sove Kaninen der så gerne ville sove

Kaninen der så gerne ville sove

Er godnathistorien der får børn til at falde i søvn på en ny måde, og meget hurtigere. Kaninen der så gerne ville sove handler om Kalle Kanin der ikke kan sove, selvom han så gerne vil, her bruger man en helt ny måde at fortælle på, hvilket hjælper dit barn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og ikke mindst sove godt. Historien er skrevet med en særlig teknik hvor sproget virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsningen er med til at forstærke virkningen.

Hvordan man gør, er forklaret i bogen og det er nemt. 

Den svenske forfatter Carl-Johan Forssen Ehrlin, har skrevet denne international bestseller, som har lagt i toppen af bestseller listerne siden den udkom på svensk i 2011.

Carl-Johan er adfærdspsykolog og sprogforsker, og bogen er skrevet med fokus på disse tekniker, ved at sproget i sig selv virker beroligende. Bogen indledes med en vejledning til forældrene, om hvordan de skal læse historien op. Her bliver de blandt andet bedt om at gabe og tale langsomt. På den måde bliver børnene lullet i søvn, og ofte når man ikke længere end til side 3 eller 4 af den 26 sider korte bog inden at børnene sover.

Bogen er udgivet i over tyve lande – ganske enkelt fordi den virker.

God fornøjelse… og godnat til dit barn!

Jeg har allerede bestilt bogen.

P.S Den kan bestilles her