Toca Box for Autisme Awareness bringer dig en samling af apps, børn elsker, specielt udvalgt fordi de kan være gode redskaber for børn på autisme spektret.

Have det sjovt med at lære:
Social interaktion
Oral sprog
Vend tage
At deltage i foregive spil
kreative udtryk
Læsning ansigtsudtryk

Denne bundle indeholder følgende apps fra Toca Boca

TOCA STORE
Åbn dørene til din helt egen butik! Du kan blive den shop ejer, aftageren eller begge dele! Inviter dine venner over og lege sammen. Ring op dagligvarer og sjovt legetøj, betale cashier og derefter pakke din indkøbspose. Der er så mange sjove ting at købe og sælge i Toca Store – det er shopping tid!

TOCA Frisørsalon
Køre din helt egen frisørsalon og gå amok med farver, trimmere og sakse! Vores seks charmerende tegn kan ikke vente med at blive stylet af dig. Shampoo, vaske, føntørre og skære. Whops, for kort? Vokse lotion vil gøre det vokse tilbage med det samme, og du kan starte forfra. I Toca Hair Salon er der ingen forkert måde at spille!

TOCA TOWN
Du herske i Toca Town, et teaterstykke verden, hvor alt og alle er velkomne! Med 6 forskellige steder Toca Town er perfekt til daglige eventyr. Besøg butikken for at købe dagligvarer, stop ved restauranten at tilberede frokost og hovedet hjem til at se film med venner og køre over til parken for en picnic. I Toca Town du beslutter!

TOCA BAND
Vores 16 finurlige musikere bliver klar til at ramme scenen og de har brug for din hjælp til at sammensætte melodier for deres hit! Hver figur har en unik og quirky lyd og kan spille hurtigt eller langsomt. Prøv forskellige rytmer, flytte dem rundt på scenen og skabe nye kombinationer. Rock on!

Du får de 4 apps for 1 apps pris, nemlig 25 kr men kun i en begrænset periode, så skynd dig at hente dette bundle.

Hent Toca Box for Autism Awareness i App store

About The Author

Manden bag Gode Apps til Børn og blogger

Jeg er far til 2 piger. Smilla fra August 2009 og Sienna fra Februar 2013. Jeg leder altid efter nye apps til mine piger. Jeg foretrækker apps der ikke bare underholder, men også har en form for læringsværdi. Jeg bruger både Android og IOS, men de fleste apps bliver testet på Ipad eller iPhone.

Related Posts

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette