Gode Apps til Børn - Miki

Miki – En interaktiv E-bog

Anmeldelse af E-bogen Miki

Tilbage i starten af december installerede jeg App’en Miki, og endelig fik jeg tid til at skrive lidt om den.

Miki er en spændende interaktiv børne E-bog, hvor ræveungen Miki bliver væk fra sin mor, og skal finde hjem igen, men han er kommet til skade og efterlader blodige fodspor.

Det er en lang og hård tur, med farer og fjender der lurer om hvert hjørne. Miki er alene, men får hjælp fra fantasivennen Tubilak, når der mest brug for det.

Det et stort plus at den er interaktiv, så barnet ud over at lytte også kan hjælpe Miki. Barnet kan bladre når der kommer en lille pil i nederste hjørne, og trykke når ting bliver markeret med gul samt føre Miki flere steder. Smilla fandt hurtigt ud af hvad der skulle gøres hvor, og selvom hun normalt er bange for ulve, syntes hun det meget sjovt når de hyler. Hun nyder også at kunne lave stjerner når der ikke er andre ting at interagere med.

Det er en spændende fortælling med magi, der godt kan være lidt uhyggelig til tider, specielt for de helt små.

Personligt synes jeg det går lige langsomt nok, men Smilla var meget opslugt og har læst den flere gange. Og historien er spændende, så den er helt klart værd at tage et kig på.

Gode Apps til Børn - Miki Gode Apps til Børn - Miki

Morten Dürr har lagt navn til 42 papirbøger, og tager et skridt ind i den digitale verden. Sammen med illustratoren Lars Gabel og oplæst af Kristian Damsgaard.

Miki findes kun til Ipad, og prisen er 7 kr som er langt under prisen for en PIXI bog.

Ønsker du at købe Miki kan du bruge “Hent i…” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Miki i App Store

Fra forfatteren Morten Dürr

Sneræven Miki leger på de store klipper. Men Miki falder ned og slår sig. Hvordan skal Miki nu finde hjem til sin mor i den lune, trygge hule?

“Miki” er en interaktiv billedbog for mindre børn. Tryk på skærmen … og bliv overrasket!

Historien er oplæst af Kristian Damsgaard, skrevet af Morten Dürr og illustreret af Lars Gabel.

Marlene Skau skriver:

“Min søn (læser) bogen igen og igen. Han synes det er sjovt at få stjernerne til at stråle og ulvene til at hyle. Han synes det er synd for Miki, når han bløder og sætter røde fodspor i sneen og glæder sig til, at Miki igen forsones med sin mor. Efter succesen med Miki, skal vi med garanti se os om efter flere interaktive børnebøger.