Den blå planet app

Den Blå Planet app

Bliv klogere på havets forunderlige verden og Nordeuropas største akvarium.

Kom med  ‘Bag om akvariet’ i sofaen hjemme i stuen og mød dyrepassere, biologer, forskere, arkitekter og den adm. direktør på Den Blå Planet.

Under dit besøg i akvariet kan du få din helt egen guide, hvis du med app’en scanner de opsatte koder. Din guide er hammerhajen Hik, der er fyldt med opgaver og overraskelser.

Læs mere om Den Blå Planet her

Den blå planet app Den blå planet app Den blå planet app

Bliv superekspert om den blå planet

Hvor klog du er på akvariets 20.000 dyr? Rigtig klog, hvis du ser nærmere på ‘Supereksperten’.

Hvis du downloader app’en inden dit besøg, kan du få familie, venner eller kæreste til at blive blå af misundelse over din ekspertviden.

Praktisk info og nyheder

Du kan også følge med i seneste nyheder fra Den Blå Planet eller få svar på praktiske spørgsmål om alt fra cykelvejledning, parkering til spisestedet ØST.

Ønsker du at hente Den Blå Planet kan du bruge “Hent i” ikonerne herunder.

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - hent Den Blå Planet i App Store Gode Apps til Børn - hent Den Blå Planet i Google Play store

Taget fra App store

Med Den Blå Planet app kommer du dybt ned under overfladen til fiskenes verden.

Den Blå Planets venlige og snakkesaglige hammerhaj står parat til at give dig en guidet tur, fyldt med opgaver og overraskelser. På turen møder du nogle af hammerhajens allerbedste venner, og skal både løbe om kap med en sild, se om dine tænder kan skelnes fra den sydamerikanske pacus tænder og bruge hajernes elektriske sans, samt meget mere.

Du kan komme helt tæt på dyrepassernes arbejder i videohistorier som går tæt på ”bag om akvariet”. Her får du også eksklusive videohistorier om arbejdet på den Blå Planet fortalt af: biologer, forskere, illustrator, arkitekt og adm. direktør.

Har du mod på at dykke endnu dybere ned under overfladen, giver Supereksperten dig unikke baggrundsartikler om et væld af de forunderlige fisk og dyr, der i dag bor på Den Blå Planet. Downloader du app en før et besøg på Den Blå Planet. Kan du med Supereksperten få din, familie, venner eller kæreste til at tabe både næse og mund af benovelse over, hvor klog og fyldt med spændende historier du er.

Endelig har Den Blå Planet altid seneste nyheder om, hvad der rør sig på Danmarks største akvarium – ligesom du kan få al den info du har behov for, før, under og efter et besøg.