Wee Subs - Byg en ubåd og styr den - Gode Apps til Børn

Wee Subs – Byg en ubåd og styr den

Wee Subs er en app skabt af det belgiske selskab Wee Taps. Og har du spillet Wee Rockets og tænker ubåd i stedet af raketten, så forstår nogenlunde hvordan Wee Subs fungerer. Ideen er at bygge en ubåd af forskellige dele, køre det igennem en række forhindringer, indsamle skatte og til sidst nå målet.

Hver ubåd består af et legeme, en bagende, en top og et vindue. For hver del er der fire muligheder at vælge imellem og barnet vil være i stand til at designe deres egen fantasifulde ubåd. Til sidst kan du vælge mellem fire forskellige førere, både dyr og mennesker. Man trækker alle brikkerne på plads med fingeren, men i indstillinger, kan man indstille “baby mode”, så det er nok at skubbe til en ubådsdel for det at ender det korrekte sted.

Wee subs karakter Wee subs miner

Udvikleren har bevidst lavet så de to apps minder om hinanden, både musik og andet er ens i de spil, da de ønsker at skabe en følelse af sikkerhed, af børnene syntes det virker velbekendt.

For at starte rejsen, skal barnet trække en løftestang, og ubåden glider ned ad en rampe, ned i vandet. Man styrer ved at holde fingeren på ubåden som så følger fingeren, både frem, bagud og til siden, mens ubåden hele tiden peger næsen fremad.

Under overfladen er der et stort antal akvatiske skabninger at indsamle, som en række fisk, søstjerner og muslinger. Barnet indsamler dem ved at køre ind i dem. Men prøv at undgå at “køre” galt mod olietønder og miner! Disse flyder rundt denne hindring i havet, og eksploderer ved kontakt.

Wee Subs findes desværre kun i app store til iphone og ipad og koster normalt  29 kr men er GRATIS lige nu

Du kan hente Wee Subs ved at bruge knappen herunder længere nede

Taget fra App store

Børn kan samle deres egne ubåde og dykke dem dybt ind i en undersøisk verden. Deres mission er at samle alle de fisk og skat, idet man undgå de eksplosive miner og atomaffald. Ideel til 2-6 årige.

# 1 Pædagogisk spil i 47 lande.
# 1 App til aldre 5 & Under i 14 lande.
# 1 Family Game i 12 lande
# 1 Kids App i 7 lande.

• Byg din egen ubåd med 56 forskellige stykker at vælge imellem!
• Vælg at spille som en af ​​10 dykkere
• Naviger gennem dybet, indsamle alle de fisk og rubiner
• Helt tekst-fri, så børnene kan lege intuitivt

“Et godt legetøj for øje-hånd koordination praksis, selv for små børn.” – AppySmarts
“Wee Subs er et kæmpe hit på mit hus – min søn elsker det!” – IPhone Mom
“En smuk digital legetøj, som jeg med glæde vil anbefale til enhver forælder” – Geeks With Juniors
“Playful og indbydende, inspirerende og kreative.” – fire små testere
“Grafikken er søde og mulighederne oprettelse er uendelige.” – Gamer med Kids

Brugeranmeldelser0 stemmer
0