Denne app har været den ultimativt bedste app, til mine børn da de var helt små. Appen er en slags ”Min første app” hvor barnet finder ud af, at der rent faktisk sker noget når de trykker på skærmen.

Funktionaliteten er meget simpel. Barnet klikker på en figur som efterfølgende bevæger sig og siger en lyd. Det er nemt for barnet at ramme de forskellige figurer og dermed altid få en reaktion.

Appen består af flere forskellige tema-rum: Jungle, bondegård, ørken, havet, rummet og arktisk. De første 3 temaer er gratis og det er derefter muligt at tilkøbe flere.

I hvert rum er der ca. 5 figurer som matcher temaet. I junglen er der f.eks. en abe, en tiger, en elefant, et næsehorn og en lille fugl. Som ekstra bonus er der også animation og en lyd når man klikker på solen og på et lille hul i jorden hvor et insekt titter frem. Dvs. at barnet kan starte med, at klikke på de åbentlyse figurer og derefter gå på opdagelse i de andre elementer i temaerne og måske være heldig at finde en ekstra animation.

Appen har i den fulde version, en børnesikring der gør at den kan låses på et ”tema” som gør at helt små børn kan blive på en side og fordybe sig. Min erfaring med mange andre apps er, at de helt små ofte komme til, at trykke på ”noget forkert” og derved bliver kastet rundt i appen eller at de skal ramme utrolig præcis for at få appen til at reagere. Her fungerer Toddler – Sjov for småbørn langt over gennemsnittet.

Grafikken er lækker og af høj kvalitet og lydbilledet er afdæmpet og godt tilpasset småbørn og stadig i et niveau hvor man som forældre kan holde ud, at lyden sat til.

Bag appen står den svenske producent Puzzle King som har specialiseret sig i, at udvikle lækre app-puslespil til børn.

Appen findes i Google Play og App Store og kan bruges på både mobil og tablet.

 

Toddler - sjov for småbørn
Børnevenligt100%
Lærerigt50%
Variation25%
Holdbarhed25%
50%Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0%
Hent app'en i App store her Hent app'en her i Google Play store

About The Author

Anmelder og udvikler af PlayMapr

Nicoline Tardini er mor til 2 børn og fandt på PlayMapr i påsken 2014: "Vi var i sommerhus med vores 3 årige søn. Han er en skøn størrelse, men der skal ske noget hele tiden. Vi gik mange ture i kvarteret og i alle huse var der liv og tydelig tegn på børn. Jeg kiggede ind over hækkene i håbet om, at spotte en legekammerat, men kunne ikke få mig selv til at gå ind og banke på. Men jeg var bange for et afslag og fandt det for grænseoverskridende at gå ind. Jeg tænker at mange andre forældre har det på samme måde. For hvordan kan jeg vide, at det er lige DET hus hvor der sidder en 3 årig og keder sig? PlayMapr blev udgivet i sommeren 2015

Related Posts

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette