Sjov for småbørn

Toddler – sjov for småbørn

Denne app har været den ultimativt bedste app, til mine børn da de var helt små. Appen er en slags ”Min første app” hvor barnet finder ud af, at der rent faktisk sker noget når de trykker på skærmen.

Funktionaliteten er meget simpel. Barnet klikker på en figur som efterfølgende bevæger sig og siger en lyd. Det er nemt for barnet at ramme de forskellige figurer og dermed altid få en reaktion.

Appen består af flere forskellige tema-rum: Jungle, bondegård, ørken, havet, rummet og arktisk. De første 3 temaer er gratis og det er derefter muligt at tilkøbe flere.

I hvert rum er der ca. 5 figurer som matcher temaet. I junglen er der f.eks. en abe, en tiger, en elefant, et næsehorn og en lille fugl. Som ekstra bonus er der også animation og en lyd når man klikker på solen og på et lille hul i jorden hvor et insekt titter frem. Dvs. at barnet kan starte med, at klikke på de åbentlyse figurer og derefter gå på opdagelse i de andre elementer i temaerne og måske være heldig at finde en ekstra animation.

Appen har i den fulde version, en børnesikring der gør at den kan låses på et ”tema” som gør at helt små børn kan blive på en side og fordybe sig. Min erfaring med mange andre apps er, at de helt små ofte komme til, at trykke på ”noget forkert” og derved bliver kastet rundt i appen eller at de skal ramme utrolig præcis for at få appen til at reagere. Her fungerer Toddler – Sjov for småbørn langt over gennemsnittet.

Grafikken er lækker og af høj kvalitet og lydbilledet er afdæmpet og godt tilpasset småbørn og stadig i et niveau hvor man som forældre kan holde ud, at lyden sat til.

Bag appen står den svenske producent Puzzle King som har specialiseret sig i, at udvikle lækre app-puslespil til børn.

Appen findes i Google Play og App Store og kan bruges på både mobil og tablet.

Børnevenligt
100
Lærerigt
50
Variation
25
Holdbarhed
25
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
50