Toca Boo

Toca Boo – digital skræmmeleg

Toca Boo er navngivet ud fra legen blandt børn hvor man gemmer sig og derefter skræmme sin familie. I Toca Boo styrer du en pige, der er forklædt som spøgelse og det handler om at skræmme de forskellige familiemedlemmer i huset.

Når du starter app’en, ser man pigen klæde sig ud som spøgelse. Derefter kan du styre hende omkring i huset. I de forskellige rum er der steder at gemme sig som sengen, bag gardinet, eller på toilettet. Når et familiemedlem kommer ind i rummet, skal man have gemt sig, ellers bliver man fundet i stedet for at skræmme. Når man ønsker at skræmme en, trykker man bare på familiemedlemmet.

Hvor bange de bliver afhænger af, hvor effektivt man er. Man kan for eksempel tænde for vandet, et tv eller rasle ting for at skræmme dem inden man hopper frem. Er man gemt, bliver de meget mere bange, end hvis man ikke er. Der mange måder at skræmme på, man skal bare lige finde ud af det 🙂

Toca Boo Toca Boo

Normal pris er  25 kr men den kan lige nu hentes i app store for 9 kr.

Findes til både android, samt iphone og ipad

Der links nederst i indlægget.

Taget fra App store

BØH!
Gjorde jeg dig bange? Mit navn er Bonnie, og min familie elsker at skræmme! Vil du gerne gøre dem bange? Følg med mig, så skal jeg vise dig hvordan.

SKRÆM i Toca Boo

Snus rundt i huset og led efter familien. Gem dig under bordene, bag gardinerne eller endda under dynerne. Led efter værelserne, men hold dig væk fra lyset, ellers bliver du set. Ryst med ting, tænd for kedlen, og gør personerne nervøse! Kan du høre deres hjerter slå? Fantastisk, det er tid til BØØH!

HUMOR
Tænd for diskomusikken og dans, spis de stærke peberfrugter i køkkenet for at gøre forskrækkelsen ekstra stærk! Nyd, at du er usynlig, og find alle de forskellige gemmesteder – selv toilettet!

UNIKT OG GÅDEFULDT DESIGN
Det enkle og smukke design vil på let vis lede dig gennem Toca Boo verdenen. Fald for de 6 forskellige karakterer, og udforsk alle detaljerne ved det store, mystiske hus.

EGENSKABER

– Stort hus at udforske med 2 etager og 6 rum
– 6 familiemedlemmer at skræmme
– Skjulte overraskelser rundt omkring i huset
– Giv større forskrækkelser ved at spise ting!
– Interager med ting i huset
– Smuk og original udsmykning
– Ikke tidsbegrænset leg uden regler eller stress
– Børnevenlig grænseflade
– Ingen tredjepartsreklamer
– Ingen in-app-køb

Toca Boo er udviklet, så til børn helt ned til 4 år kan opleve den samme spænding som de børn, der er meget ældre. Spillet er fyldt med overraskelser – der er ingen grænser, kun sjov! Kom og spil!

App store
74
Google Play store
86
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
80