Mine drenge på 4 år gik straks igang med spillet. De behøvede ikke nogen introduktion, men kunne selv se ideen i det med det samme. Det var en del varierende, da der var forskellige småspil, og de fastholdt interessen i et godt stykke tid.

Noget der dog irriterede dem (og moderen) var de fejl der var. Det der irriterede moderen, var når de skrevne ord var stavet forkert (fx. gitar i stedet for guitar og bukse i stedet for bukser), det der irriterede drengene var når det sagte ord var så langt fra den korrekte udtale, at de blev ved med at vælge det forkerte billede.

Det er en app de vender tilbage til i ny og næ, men ikke en de bruger meget tid på. Den er dog meget lærerig, og de synes det er sjovt.

UPDATE:

Siden denne anmeldelse blev lavet har udvikleren rettet op på fejlene, og de ovennævnte fejl skulle ikke være der mere.

Rigtig god fornøjelse

Små Ord
Børnevenligt90%
Lærerigt80%
Variation70%
Holdbarhed50%
73%Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0%
Hent app'en i App store her

3 Responses

 1. Martin Kjærgaard Jensen

  Hvor er det super med anbefalingerne her. Jeg har lige købt en iPad til vores datter, og jeg syntes det er meget svært at søge efter gode apps til hende i App Store.

  Her er der jo masser af fantastiske bud på hvad vi skal have installeret på iPadden inden den skal gives som julegave.

  Mange tak 🙂

  • René Høj

   Hej Martin

   Tusind tak for din kommentar. Glad for du værdsætter alle mine anmeldelser!

   Og ja, jeg havde det også på samme måde da jeg startede denne side for 3,5 år siden. Det lidt en jungle. Lad mig gerne høre hendes reaktion samt hvilke apps du har fundet her på siden hun er mest glad for.

   Pøj pøj med julegaven

   Mvh
   René

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette