Sago Mini Robot fest

Sago Mini: Robotfest

Robotfest fra Sago mini er en hyggelig app, som alle de andre sago mini apps er. Her kan du sammensætte sjove robotdele, lave skøre kombinationer. Barnet kan designe det på rigtig mange måder.

Når den er klar, tændes den, og så skal der gøres klar til fest. Bag cupcakes, dans til musik og fest med ballonner. Der mange muligheder.

Smilla, trods hun er 7 år, vil ABSOLUT ikke lade mig slette apps fra Sago mini når jeg prøver at rydde op på hendes ipad. Så er spændt på at vise hende denne.

Sago Mini Robotfest

Taget fra Google Play store

Robotfest, lad os holde en robotfest! Byg en robot, der kan lave cupcakes. Sammensæt sjove robotdele, og lav fjollede kombinationer. Skal din robot have to hoveder og kanintøfler på? Tænd for robotten, og start legen! Lav tonsvis af cupcakes, dans til robotmusik, og fest med balloner!

Robotfest giver dine børn den perfekte introduktion til robotter. Robot Party, der er designet til at sætte gang i din kreativitet, er nemt, intuitivt og helt vildt sjovt! Børnene vil elske de mange fjollede muligheder, de sjove animationer og de tossede overraskelser. Der er uendeligt mange muligheder med de over 58 miliarder robotkombinationer!

Hovedpunkter
· Brug fantasien, og byg masser af robotter
· Udforsk robottens rytme for at lave musik
· Sæt robotten i gang: Lav glasur, drys med krymmel, og spis cupcakes!
· Tag billeder, så du kan dele dine unikke robotter
· Passer perfekt til tumlinge og førskolebørn i alderen 2-5 år
· Nuttet grafik og tilpasset lyddesign
· Spil hvor som helst — uden wi-fi og internet · Sikkert og børnevenligt — ingen køb i appen og ingen reklamer fra tredjepart

Sago Mini er et prisvindende legetøjsfirma. Vi laver digitalt og almindeligt legetøj til førskolebørn over hele verden. Legetøj, der sætter gang i fantasien og spræder glæde. Vi vækker gennemtænkte designs til live. For børn. For forældre. For sjov.

Prisen er normalt 25 kr men den er faktisk GRATIS lige nu (mens jeg skriver dette indlæg)

Så skynd jer at hente den

Børnevenligt
100
Lærerigt
76
Variation
82
Holdbarhed
92
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
88